allakasi
ben olsam derken anlayamadım pardon arkadaşım
allakasi
ben olsam derken anlayamadım pardon arkadaşım
Lozan antlaşmasında 2023 e kadar kaynakların etkin kullanılmamasına yönelik bir madde yok bildiğim kadarıyla.Madem öyle neden devletin resmi tarih kurumları bunu açıklamadı sorusu akla gelir.Tabi bunu resmi belge olarak milletin huzuruna sunmak gerekir kanısındayım.
Halk iki yılda yüzde 40 fakirleşti. Ekonomik kriz kendini hissettiriyor malesef. http://www.zaman.com.tr/iki-yilda-yuzde-40-fakirlestik_2292…
Saldırıda misket bombası da kullanıldı! http://hbray.link/JMxd
Ben olsam derken herkes bir taraf olmuş vaade göre. Oy veriyor bende mantıken bağımsız Türkiye partisi başkanı haydar başa oy vermeyi tavsiye te ettim sadece asgari ücret 5000 TL
Tüm müslüman ülkelerinde iç savaş var Akp buna yardımcı oluyor yakında Türkiye ye de taşmazsa saşırmayın
CHP liler Atatürkcü ileri görüşlü MHP liler türkcü vatansever HDP liler barışcı özgürlükcü ama ne hikmetse AKP yolsuz vatan düşmanı satmadıgı toprak kalmadı terörün önünü açtı milleti açlıktan öldürdü asgari ücretle geçinemez oldu ayakabı kutuları çıktı hortumcular çogaldı bütün kötü senaryolar 2003 ten sonra çıktı ortaya 2003 ten önce güllük gülistanlik ülkemin ne imf si vardı ne terörü ne açı ne açıgı hç yolsuzdda yoktu yersen tabi CHP nin başa geçtigi dönemlerde türkiyede cenaze kaldrmaya imam kalmıyodu neredeyse imamlar sarık takmaya korkuyodu frsat bulsalardı müslümanım diyeni asacaklardı kuran lar toppraklara gömüldü laik devlet demokratik ülke olacaz diye MHP dönemlerinde millet fikjrni belirtemiyodu höd dyen vatan haini oluyodu sag kızdı solu yedi sol kızdı sag ı yedi şiir okuyanlar terörist oldu asıldı haa unutmayalım bu ikisnin baslarda bulunddu zamanlarda ne borcumuz btti ne açımız nede %100 işzilk tükendi nede gelir sevyessi milletn istedgi sevyeye geldi haa ozaman icrattlar çalışmalar olmadımı oldu tabiki bir proje hazırlandysa mühendisler yurt dışından getrldi projeler hayata geçirldi kmse şimdi bol keseden sallamasın mühendsler yurt dışından geldi felan dye haa HDP yde unutmayalım malum özgürlükcü adamlar bugün eline iktdar kozu verilse türkiyede emin olun ne kürt kalır nede türk çünkü adamların derdi barış degil şimdi gelelim AKP ye hataları varmı hatasız kul olmaz demiş orhan gencebay yedimi kardeşim yedi benim hakkım helal olsun bazı şeyler yanlışmı yanlış mutlaka ama dogruları yanlışlarını yediklerni kapatıyorr bugün iki partininde açıkladı sözde paketleri devletin yapacagı gücü yokmu hepmizde biliyoruz ki var yapamazmı yapar ama bu 1 yıllık 2 yıllık olur ondan sonra 90 ları yaşarız nostalji yaparz bol bol bırakın kardeşim şu içinzdeki hırsı parti iç güdüsünü hepnzde bilyosunuz ki bunlar boş vaad gözler kör kulaklar sagır devri btti bunu herkes biliyo herkes partisne oy vermekte özgürdür başkasının görüşnede saygı duyalım AKP ye oy verende insan CHP ye MHP ye HDP oy verende insan herkes sandıgn başına gttigi zaman geçmişini bi geçirsin gözden ona göre oy kullansın
Bak abicim , doları sıfırlayıp verdiler mi ellerine , bir hatırlayalım lütfen 1 YTL = 1 ABD doları , değil mi !? , ne oldu , 3 tl= 1dolar , bunu bir görelim !!! , yani çarpıtılacak kaçacak kuçacak bir durum değil bu , bırakın uçak yapmayı ben "atak" helikopteri soruyorum ? yani görmek anlamak gerek ! , çip yok daha , açıkçası güçlü değilsen , gülerler adama , ayran /at hesabı , anladın biraz inşallah !.
Asgari ücret 2 ay içinde 412 $'dan, 348 $'a düştü. Asgari ücretli %15 daha fakirleşti.
dolara bakma dolar işi devlete ülkeye zarar vermek için oynanan oyun gezi olaylarıyla paralel darbeleriyle yıkamadıkları hükümete dolarla zarar vermek istiyorlar bununda üstesinden geliriz ülkemiz güçlü.atagın nesini soruyorsun anlamadım ki uçuyor atak ve dünyada ters dönüp uçan ilk savaş helikopteri
https://www.youtube.com/watch?v=ga16ut8Amt8
https://www.tai.com.tr/tr/proje/atak
çip fabrikasıda yapılıyor Türkiye'nin İlk Çip Fabrikasının Temeli Atıldı | TÜRKİYE BİLİMSEL ve TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU
Eğitim seviyesiyle ne alakası var ,) gezide en çok taşı okuyan ve üniversiteye giden nesil attı araştır ,) toplumları oluşturan bireyler, hizmet aldığı şeye oy verirler ve o şey muhtemelen %45 üstü ile yine iktidar olucak
Neyse arkadaşlar ,geç oldu , polemiğin tüm katılımcılarına teşekkür ederim , iyi geceler.