TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
Toplam 89 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    deep_blue85 Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    08:57
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    4
    Blog Mesajları
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Siyaset kelimesinin at eğitimi anlamı taşıdığını bildiğimden dolayı işin açığı milletin burada birbirini yermişcesine birbirini çekiştirmesi çok anlamsız.Siyasi arenada birbirlerine kan ağlatan siyasiler meclis çatısı altında gel beraber çay içelim diyor birbirine birbirini yiyen de bizler oluyoruz.Bu bence çok ironik.İşin birde şöyle bir boyutu var ben herhangi bir siyasi partiyi tasvip etmeyen birisi olarak seçim meydanlarına bakan birisi olarak Ak parti hükümetinin ve liderinin gittiği her şehre yönelik olarak proje ürettiğini görüyorum ama muhalefet olan siyasi görüşler vay şöyle hırsızlık yaptı vay böyle hırsızlık yaptı demekten öteye geçemediler bugüne kadar.Birileri çıktı şunu yapacağım dedi.Hatta o kadar ki asgari ücreti 5000 tl yapacam diyen liderler bile türedi ama ciddi anlamda bu kaynağı nasıl bulacağını,bulacaklarını eminim kendileri de bilmiyordur.Kısaca projelerle kendini tanıtan siyasi bir olguya karşı muhalefet böyle atıflarda bulunduğu müddetçe muhalefet hep muhalefet olarak kalacak bana göre.

Üye
    ronaldo7 Avatarı

Son Giriş
    17.09-2023
    Saat
    19:53
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    9

Topraklarimizin okur yazar orani cok dusuk malesef cok cahil milletiz bu duzen kolay kolay degismez sonumuz osmanlinin yikilmasindan da beter olacak malesef.simdilik kendimiz calip kendimiz oynuyoruz gercek sonumuz iyi degil

Üye
    adiyge Avatarı

Son Giriş
    14.06-2019
    Saat
    20:07
    Yaşadığı Yer
    Sakarya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Biz müslümanlar olarak kim müslümanlar için daha hayırlı ona bakmalıyız sizce kim geçmişi zaten malum şuanda imam hatipleri kapatmak isteyen din dersini istemeyen chp mi, bir dönem bülent ecevit mecliste kudurmuştu türbanlı milletvekili için atın şunu diye ozaman mhp dede vardı türbanlı açtı başını, namazı niyazında kim olan zaten belli bide cumaya bile gitmeyenler kim.Ayrıca islam da milliyetçilik yok Türk üstünlüğü yok,peygamberimiz veda hutbesini hatırlayın arabın arap olmayana, arap olmayanın arap olana üstünlüğü yok dediği gibi.ona bakarsan ben çerkezim o kürt o boşnak o arap o muhacir Allah korusun bi savaşta Türklük ülküsü birleştirmez milleti islam ülküsü birleştirir.mhp chp dyp dsp iktidar hepsi oldu hiç biri iş yaptığı yoktu engellilere zaten sıra gelmiyordu değersizdi şimdiki engelli haklarına bakın daha çok ne koparabiliriz diye derdindeyiz, engelli hakları arttı öncelikli her yere şikayetimizi iletebiliyoruz eski memur düzen kafası olsa kimse yüzümüze bakmazdı.

Üye
    deep_blue85 Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    4
    Blog Mesajları
    5

Vatanı olmayanın yaşayabileceği bir dinde yoktur bunu da aklından çıkarma adiyge aynı peygamber şunu da demiştir: Vatan sevgisi imandandır.der bilmem anlatabildim mi?Mesela esir olunan toprakta Cuma namazı bile kılamazsınız.Mesela aynı peygamberin Türkleri yücelten birçok sözü hadisi vardır.

Üye
    azbulunan Avatarı

Gerçek Adı
    Oğuz
    Son Giriş
    25.08-2016
    Saat
    18:04
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

%60 Üzeri Engeli Olana 1800 Günden Malulen Emeklilik Çalışmasıda var beyannamede(Mevlüt Karakaya). Apoyu asmadı diyenler Youtube yazsın Bahçeli Apoyu neden asmadı diye Bahçelinin ağzından dinlesin.. Saygılar

Üye
    Tuna tuna Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    5

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: deep_blue85 Mesajı Gör
    gittiği her şehre yönelik olarak proje ürettiğini görüyorum .
    Kim ne projesi üretiyor hocam , DPT de kalkınma planları mevcut zaten , aman aman ne yapıldı , Marmaray demeyin sakın ,, proje yabancı , finans yabancı 25 yıl kazancı başkasının , duble yolları derseniz , bunu benim gibi insanlara sakın anlatmayın , hala bu yollarda buzlanmadan dolayı ölümlü kazalar oluyor , oysa teknoloji ısı sensörlü buz çözücü kimyasallarla yol almakta , tabiy insanlarımız yol yordam
    bilmedikleri için , illede tutturulan bu yolları yiyiyor !! , ne yani yapmasalarmıydı.
    Oy verene yap vermeyene yapma ! bu mudur yani , neyseee !.

Üye
    deep_blue85 Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    4
    Blog Mesajları
    5

Estağfurullah hocam ben desteklediğimden dolayı demedim zaten ama muhalefetin de karşı strateji geliştirmesi gerekiyor bu da bir gerçek.Bahsettiğim gibi beni şu anda yansıtabilen bir lider yok ortada.

Üye
    mkursad71 Avatarı

Son Giriş
    10.07-2017
    Saat
    16:26
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

2000 yılında ilk engelli sınavı yapan hükümetteydi milliyetçi hareket partisi tamam bölücü başını asamadı fakat 13 yıldır neden asılmadı 13 yılda birçok hakkımız elimizden alındı sürekli verilen raporumu yenilemek zorunda kaldım 15 bin liraya alabileceğim arabaya 45 bin vermek zorundayım hala yurt dışından gelen araca 3 yaş sınırı zoruma gidiyor. daha birçok şey var aklımda ama kimseyi sıkmak istemem hakaret olmadığı sürece isteyenle tartışabilirim

buarada 3 Mayıs Kut lu gündür ''varlığım TÜRK varlığına armağan olsun''

Üye
    Tuna tuna Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    5

Yaa ronaldo seni inan Allah gönderdi , bir anlat şunlara abicim , belki nick değişmesi etkili olur

Üye
    adiyge Avatarı

Son Giriş
    14.06-2019
    Saat
    20:07
    Yaşadığı Yer
    Sakarya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bu hükümetin de eleştirilecek yanı çok tabi ki şahsen bende kızdığım konular var köydük büyükşehir yasası çıktı mahalle yaptı gelir artmadı vergileri arttı büyükşehire uyarlandı.kendi şehrimde belediye yönetimleri müdürleri belediye tesislerinde sefa sürüp belediyeye yıkıyor masrafları her gece sonrada benim ufak köyümden işyeri tabela vergisi istemeye adam yolluyor.küçük esnafıda bitirip büyük şirketler yapsın amacı güdüyorlar.vergiler yüksek ilk aklıma gelenler ama yinede çalışıyorlar otoban yol olarak görmeyin sadece bu hükümet önce silahlanlanma ve alt yapıya yol hastane okul önem veriyor bunlar bitince halka refah yansıyacak vergiler düşücek emeklilere zamlar bol bol verilicek hele 2023 de lozan barış antlaşması süresi dolucak kaynaklarımızı kullanabilecegiz, 2023 savaş uçağımız bitmiş olucak kimse uzaktan düşüremiyecek dışarı verilen silah uçak paraları ülkemizde kalıcak bunlar halka dönecek biraz daha sabır ve güvenin bu hükümete 2023 e kadar bi şans daha verin derim.seviyeli fikir beyanlarınız içinde bende teşekkür ederim.

Üye
    muzy1 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    16.12-2022
    Saat
    16:58
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    576
    Verilen Beğeniler
    179

izmir duydum yazışmalarda.. belediyede 950 bin kişi izmirden AKP ye vermiştir.. 1.300.000 bin kişide CHP ye vermiştir. İzmirlide var bi değişim isteği ,)

Üye
    Tuna tuna Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    5

deep_blue85
    Hocam nickinizde ""deep_blue85"" yazınca sizi başka dine mensup zannediyor bunlar herhalde , bilginize !.

adiyge
    Hocam bilerek mi yazıyoruz , sallıyormuyuz bilmiyorum !, ne uçağı hocam , "atak" helikopterler ne oldu 125 tane siparişi teslim ettik mi ? üretim 3 ten yukarı çıktı mı ?, yapmayın yaaa , bu kadar da unutkan değiliz artıkkk .

Üye
    mejnun Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa Kılınç
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Denizli
    Alınan Beğeniler
    422
    Verilen Beğeniler
    249

Eğitim seviyesi yükseldikçe AKP oyları düşüyor; eğitim seviyesi düştükçe de AKP oyları yükseliyor. Bu AKP gerçekten cehaletten besleniyor. Boşuna uğraşıyor gönüldaşlar. Bu feryadı cahiller duyamaz duysa da anlayamaz.

Üye
    deep_blue85 Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    4
    Blog Mesajları
    5

Tuna tuna

Beni Allah biliyor o bana yeter.

Üye
    allakasi Avatarı

Gerçek Adı
    ugur
    Son Giriş
    03.05-2023
    Saat
    20:01
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Siyaset en büyük yalan atma sanatıdır anlayana daha önce iki anahtarı da veren vardı tek başına biyere gelemiyecek ler için ne koparak vardır deyip sallamak kolay ben ol sam haydar başa oyu verirdim onun palavra sı pardon. Vaadi daha makul asgari ücreti 5000 TL yapacak engeliyede super imkânları var!

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 123456 SonSon