TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    dünyalı Avatarı

Gerçek Adı
    efe
    Son Giriş
    03.04-2023
    Saat
    17:10
    Yaşadığı Yer
    düzce
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    birde şöyle düşünün o küçümsediğiniz hastalıklardan birine sahip kişi iş bulmak umuduyla iş yerine gider işverene hastalığının işini olumsuz etkilemeyeceğini türlü yeminlerle anlatmaya çalışsada red cevabı alır. 1. işyeri 2. işyeri 3 4 5 derken sağlığının yanında psikolojiside bozulmuştur artık ve sormaya başlar sakatmıyım sağlammıyım diye bu kişinin çıkar yol aramasından daha doğal olan nedir sizce asıl niyeyse diye sorulacak olan adı aklıma gelmedi hani kvp de oynuyor benim hastalığımın karşılığının o cetvelde bulunmak zorunda olması.

Üye
    murat6677 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    10.01-2022
    Saat
    17:03
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar gerçek engellilerin yaşadığı adli ve idari sıkıntılara bir şey dediğimiz yok ama adam gerçek engellilerin elindeki hakları alabilmek için başvurmadığı yöntemler yok, bunlardan biriside sahte engelli raporu alanlar evet içinde bulunduğumuz zaman içinde maalesef bu işi yüksek parayla rüşvetle kişiye engelli raporları veren doktorlar ve aracılar var işte bu çeteler yüzünden o kadar çok gerçek engelliler mağdur oluyor ki bir çoğumuz ya bunu bilmiyoruz yada göz yumuyoruz, eskiden sağlık ve eğitim sistemi çok kötü durumdaydı bunun sonucunda engelli sayısı her geçen gün artıyordu ama son 10--15 yılda sağlık ve eğitim reformlarına bağlı olarak gelişen ve ilerleyen sisteme rağmen şu içinde bulunduğumuz zamanda engelli sayısı maalesef 10--15 yıl önceki engelli sayısından kat kat fazla durumda, bu durumda arkadaşlar sorun nereden kaynaklanıyor engelli sayısı neden bu kadar fazla artıyor, bu sorumun cevabı siz değerli arkadaşlarımın yorumuna bırakıyorum, lütfen kimse bizi saf zannetmesin...

Yasaklı Üye
    pesimist57 Avatarı

Gerçek Adı
    XFactor
    Son Giriş
    06.08-2015
    Saat
    17:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    7

Ya işte artık tırnağı kırılana en az %5 rapor verirsen...%90 engelliye araba verirsen Adam dalağınıda sorar başka şeyleride sorar.

Devlet güzel yapıyor iyi yapıyorda...Türk milleti Avrupalıya benzemez. Yattı mı tam yatar..Elinize iş almaz

zaferim Avatarı

Gerçek Adı
    zafer
    Son Giriş
    15.12-2015
    Saat
    16:13
    Yaşadığı Yer
    AntaLya
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    evet aynen öyle millet can atıyor. geçen başka bi konuya yazmıştım hakkaten millet kudurmuş gibi rapor derdine düşmüş.. hatta bu forumda adı lazım olmayan bir şahıs şizofrenim rapor alabilir miyim in derdinde.. bu kadar rahatına düşkün bi millet daha yok... ben askerde tanık oldum haybeye rapor alan oldu.. ve oluyor da her zaman da olacaktır...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12