Bedevacılığa karşıyım. Zaten belli bir indirim yapılıyor bunun ötesi bulup da bunamak olur kanımca.![]()
Bedevacılığa karşıyım. Zaten belli bir indirim yapılıyor bunun ötesi bulup da bunamak olur kanımca.![]()
Bende bedavacılığa karşıyım fakat şirketlerin %50 engelli indirimi var diye reklam yapıp hizmeti almak istediğinde ise o liste fiyatı üzerindendi diyerek kelime oyunlarıyla engelliler üzerinden reklamlarını yapmasına daha çok karşıyım!
Engelli paketleri var.
TTNET de engelli indirimi var mı benim kampanyalı paket bu ay bitiyor paket değişikliği yapmam lazım Lütfen bilgi ver?
@atom_bombası
@Sugaremro
Şu mesaja eksi veren arkadaş sanırım bu şirketlerden birinde çalışıyorsun.Selam olsun![]()
https://www.engelliler.biz/forum/bil...-te-45-tl.html
Bu linkteki üye orada çalışıyor Bana da özel yazıyor buraya gel diye.
@Sugaremro
@faruk34
aile politika bakanı geçen sene diodu internet ücretsiz olacak diye ondan açmıştım konuyu bu işi unutmuş bile millet hay balık akıllı türk milleti
İnternetin özel iletişim vergisi%50 artacak dolayısıyla internet e zam gelicektir mutlaka.
yasa sadece yoksul aileleri kapsayacakdı aile bakanı geçen sene şöyle demişti:
"Aile ve S, ile osyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, ''Yoksul ailelere ücretsiz internet önümüzdeki günlerde yasalaşacak bir adımımız. Bu çerçevede çocuklarımızı internet kafelerden koruyacağız" dedi."
hani nerde, sadece lafta kaldı.
@ahmet75
onu diom işte bende arkadaş birileri yalan konuşmuş
Bedavayı geçtim, paramı vererek bile internet hizmeti alamıyorum))
ben de karşıyım telefon hattım turkcell aylık 26tl internetim fiber superonline aylık 44tl indirim yapmışlar daha ne olsun ankara da yaşıyorum belediye otobüsleri metro bedava
@basari
Politikaçı der biz inanmadık sen inanmışsın.Telekom büyük bölümü arapların eline geçti .Ülkemizde bir çok şirketin başında Türk yazsada çoğu sahipleri yabancı.