TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    trhakan Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    12.10-2014
    Saat
    00:17
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Foruma Yeni Katıldım Öncelikle Bütün Üye Arkadaşlara Sağlıklı Mutlu Günler Dilerim..

1999 Yılında Sol Gözümü İş Kazasında Yitirdim ve % 40 Engelli Raporum Var Her Ay Maaş Alıyorum %70 Ödeme Gözüküyor Şuan Maaş Son Zamdan Sonra 595.00 TL Raporumda Sürekli %70 Neden Bunu Bilen Varsa Açıklarsa Sevinirim.

Ayrıca Eşim Fransız Vatandaşı Nikahımızı Yaptık Vize İçin Başvuru Yaptık Sağlık Raporu İsteyecek Konsolosluk Gözümün Görmemesi Vize İçin Problem Olur mu ?

Yeni Olduğum İçin Forum Başlıklarına Baktım Umarım Yanlış Yere Açmamışımdır Öyle Bir Durum Varsada Affedin Dostlar..

Sağlıklı Mutlu Günler

Üye
    agider Avatarı

Gerçek Adı
    Adnan
    Son Giriş
    03.04-2023
    Saat
    12:02
    Yaşadığı Yer
    zonguldak
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benimde bir gözüm görmüyor ayrıca bir elimde parmaklarım yok Almanya ya gittim geldim hiç bir sıkıntı olmadı, ama senin durum biraz farklı gibi şuan Türkiye'nin Fransayla ilişkilerine bakarsak daha doğrusu Avrupanın hemen hemen her ülkesi için geçerli bir durum, Türk vatandaşlarına vize verirken iki kere düşünüyorlar geri çevirme ihtimalleri bile var. Sana tavsiyem konsolosluktaki memurlarla konuşurken orda kalıcı olmadığına ikna etmen gerekiyor tabi kalıcı değilsen.

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    09.04-2023
    Saat
    15:06
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Ebola virusu yoksa gidersin.Sağlık raporları bulaşıcı hastalık yönünden değerlendirilir.Yinede bilgisi olanlar yazsın.

Üye
    agider Avatarı

Gerçek Adı
    Adnan
    Son Giriş
    03.04-2023
    Saat
    12:02
    Yaşadığı Yer
    zonguldak
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Gözünün görmemesi problem olurmu diye sormuş, soruyu anlayanlar cevap yazsın.

Üye
    mgencturk Avatarı

Gerçek Adı
    Mert Gençtürk
    Son Giriş
    13.02-2015
    Saat
    17:05
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhabalar,

Vize için bildiğim kadarıyla sağlık raporu istenmiyor sadece seyahat sağlık sigortası isteniyor. Oturma izni mi acaba sorduğunuz işlem? Bu durumda gözünüzle ilgili bir problem olur mu bilmiyorum ama ülkesine göre bazen çok detaylı evrak ve raporlar istenebiliyor.

Üye
    trhakan Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    12.10-2014
    Saat
    00:17
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

adnan bey yardımınız için teşekkür ederim

mert bey aile birleşimi olduğu için eşim fransız vatandaşı olduğu için uzun süre vize veriliyor 1 yıllık vize çıkıyor ilk etap da sonra 5 yıl boyunca böyle sonra 10 senelik oturum oluyormuş benım çalışmam işsiz olmam vs hakkında hiç evrak istemedıler banka hesabı vs sadece fransaya gelınce ne iş yapacaksın gibi sorular sordular o kadar turist vizesi ile farkılı durumumuz.Kısaca konsoloslugun yaptıgı saglık muayenesi ciğer filmi istiyorlarmış birde kalp dinliyor o kadar ben acaba gözüm görmediğini söylesem mi söylemesem mi yanlıs işler acılmasın diye siz değerli arkadaslara sormak istedim

vaktını ayırıp görüşlerinizi paylaştıgınız için teşekkür ederim

Üye
    mgencturk Avatarı

Gerçek Adı
    Mert Gençtürk
    Son Giriş
    13.02-2015
    Saat
    17:05
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bu durumda maalesef çok net birşey söyleyemeyeceğim. Ancak eğer doldurduğunuz formlarda bu yönde bir soru varsa "sağlık problemi / engel" gözünüzle ilgili durumu açıkça belirtmek gerekir. Yazmıyorsa şahsi fikrim bir mani oluşturmayacağı yönünde ama bunu belirtmek ya da bu konuda onlara soru sormak size kalmış.