Ben 2 ay önce 8mps sabit hızlı limitsiz süperonline ile 69,90 tl %25 engelli indirimi ile 52,5 e 1 yıllık tahahütlü anlaştım.
@aslan_55
16 mbpsye kadar full limitsiz ilk ay bizden devam kampanyası fiyatı 85 tl fiyatı ama bunu %25 indirimli alıon engellı raporunlu 65 tl ya düşmüş oluo ben yenı geçtım ilk faturam bi kaç güne kadar gelır
Ben 2 ay önce 8mps sabit hızlı limitsiz süperonline ile 69,90 tl %25 engelli indirimi ile 52,5 e 1 yıllık tahahütlü anlaştım.
@-mka
Ayrıca telefon ücreti kaç TL?
@delikanlibankaci
16 ile 8 mps nın hızı bir değil .16 bile az. ama ortalam fıyat garıban işi
@Zorro
hepsi dahil fiyata.ilk faturam gelsın bakem telekom süprız yapacakmı.
@Minik77
benım tel dahil 85 tl idi.yeni taahhüt 2. ay ilk ay bedava.engelli indirimine başvurduk ilk faturam bugun geldı 64,50 tl. %25 indirimi uygulamıslar.
not.indirim sadece nette yok. mobıl yani cep telde de var %25 indirim.telekom(avea)da %25 tarıfe fıyatından (fatura değil) indirm uyguluolar
turkselde ise baktım tarıfenı ındrım robotuna gırıon onlar hesap edıo nakıt ındrımı etmıolar onun yerıne mısal 500 dk 4 gb net 200 sms ise bunu 600 dk 5 gb net 300 sms olarak verıolar yanı dk ve net verıolar.
@-mka
Ayrıca telefon ücreti kaç TL?
Benim mobil tarife 10gb 500dk 500sms 19tl
Merhaba Vodafone redbox kullanan var mı engelli indirimi ile nasıl acaba kullananlar bilgi verebilir mi
Merhaba,
Bu söylediğiniz hangi GSM şirketi, ben engelli raporu aldığımda tarifleri paketleri araştırmıştım, normallerden farkı yoktu, yüksek tarifelere indirim yapıyorlardı, şuan vodafone kullanıyorum aylık 33 TL'lik paket.. önümüzdeki ay taahhütüm doluyor aynı tarifeye taahhüt devam ederse 46 TL istiyorlar.
turk.net 66 indirimle, bulunduğunuz yere göre epey güzel olabilir. bizim ev için 75 mbps download ama 60 dan aşağısı olmadı hiç. bulunulan yere göre upload da güzel olabilir, şuan bendeki 8. bu arada ev telefonuda her yöne ayda 1000 dk dahil.
@yesilsy
faturalı ıse engellilere %25 indirim var.
avea(telekom) %25 itarıfe fıyatından düşüo.mısal sen 33 tlklı tarıfe kullanıomussun %25 i 8,25 tl eder 33 den düşersen 25 tl edıo
46 olandan 11,5 tl düşer oda 34,5 tl eder
türkselde ise indirim nakıt olmuo onun yerıne konusma ve net ıcın gb mıktarını artırıolar tarıfene göre
vodafon için nasıl bakmadım
hangı şirketten hangı tarıfe alırsan al.indirimi iste ama tarıfeye geçtıkten 5 10 gün sonra.yoksa bayıler zaten ındırmlı bu dıebılıo.
@SATOVV
çok güzelmıste burda yok telekomun kazıgına devam üstelik telekomun altyapısını kullanıo bunlar
@yesilsy
size özel fırsatlarını sunmamıza izin vermek için EVET yazıp 8070’e SMS atabilirsiniz.tttnetin bana özel indirim arada tarife mesajları geliyo size özel diye enson 10gb bu tarife geldiydi bunu yaptım her ay yüklücen kontur yoksa siliniyo tarife