çok oldu değişeli.bende 1 sene önce aldım . aile ve sosyal poli bak yazıyor doğru.başbakanlık kartı eski
Arkadaşlar geçenlerde engelli kimlik kartı çıkarttım kullanmıyorum ama raporu taşımaktansa cüzdanda bulunsun dedim aile pol müdürlüğünden aldım. Fakat nette gördüğüm kimliklerle alakası yok kartlar değiştimi birde başbakanlık kartı diyorlar bendeki kart nedir sizinkiler nasıl?
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle
çok oldu değişeli.bende 1 sene önce aldım . aile ve sosyal poli bak yazıyor doğru.başbakanlık kartı eski
anladım teşekkürler.. ilk defa gördüm benim karttan demekki yeni kartlar böyle.
Benim kartım eski geçerlimi Değişiklik mi yapacağız Bilgis olan var mı?
Aile ve sosyal politikalar bakanlığı yazıyor, bende yeni kartı bugün aldım.
Eski kart'da geçerli olur herhalde bende 2013'de aldım bize neden eski kart verildi Özürlüler için yazılı kartbu yeni kartda hiç iyi değil tasarımı
Çarşı35;
Nasıl Aldın Detaylı Bilgi Verebilirmisin..
ikisi de ayrı veriliyor sanırım başbakanlıktan alınanda özürlüler idaresi başkanlığı yazmakta diğeri ise bakanlıktan alındığı için farklı olabilir.
Engellilerin ücretsiz seyahat kartı değişiyor | NG Burada detaylı Bilgi var.
Arkadaslar İzmir'den müracat edeceğim..6 fotograf ,vergi indirim belgesi ,hastane raporu ve kimlik yeterlimi??Ayrica eshot'ta fotografa ihtiyac varmı?
Çok uzun süre olmadı çıkardığım zaman eski kartı verdiler şimdi değişince gittim müracaat için benden tekrardan rapor istediler saçma sapan işler rapor kendilerinde olduğunu söyledim çok bir süre olmadığını bellirtim rapor'da değişiklik yok Kimlik verip rapor çöpemi atıyorlar anlamadım !![]()
eskiler geçersizmi?????
Evet arkadaşlar benimde Başbakanlık kartım eskisi, acaba bunu yenilememiz gerekiyor mu?
Daha net bir CEVAP yazılırsa daha iyi olur.
NOT. Sayın oturanboğa bunun net cevabını senden öğrenebilirmiyiz acaba, teşekkürler.
geçersiz olduğunu sanmıyorum ama ücretsiz 15 dk da yeniliyorlar yani yenileyin gitsin..ama yenileride otobüscüler bu yenimi çıkmış deyip inceliyor bazıları
Çapa63;
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği ve 12 Temmuz 2013 tarihinde 4736 sayılı Kanun’da yapılan değişiklikle getirilen engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik ücretsiz seyahat uygulaması tüm Türkiye’de hayata geçiyor.
Ücretsiz seyahat hakkından engelli kimlik kartı olan engelliler mevcut kartlarıyla,
yaşlılar ise nüfus cüzdanları ile yararlanabilecek.
Ücretsiz seyahat hakkından refakatçisi ile birlikte yararlanmak isteyen ağır engelliler ise bu haktan faydalanmak için YENİDEN düzenlenen engelli kimlik kartı için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine başvuru yapacak.
daha ayrıntılı bilgi:Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü |
Konu ŞAHİNBEY tarafından değiştirilmiştir (27.03-2014 Saat 11:02 ).