TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Yasaklı Üye
    Helsinki Avatarı

Gerçek Adı
    İron
    Son Giriş
    03.07-2019
    Saat
    18:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    823
    Verilen Beğeniler
    936

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Evet dediğim çıktı AKP hükümetinde kukla değişecek arkadaşlar Tayyip gidecek Numan Kurtulmuş başa gelecek ben bu yeni nesile kurban olayım Atatürk`den ve O`nun ilkelerinden sakın vazgeçmeyin sizin için Beşikteş ve Taksim gezi parkında mücadele ediyorum ben 80 kuşağım ama 90 ve sonrası için tüm çabalarım. Biz Atatürk gibi ileri görüşlü bir insana herzaman sahip çıkmalıyız. Dini kullanan insanlara sakın kanmayın burada kendini kurtardığına düşünen 3-5 şebek diyorum bunların hepsi memeur bunların arkasından gitmeyin.
    benim liderim ATATÜRK ve O`nun ilkeleridir .

Üye
    nesrinnaz Avatarı

Son Giriş
    10.06-2013
    Saat
    03:55
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

kesinlikle harika bir fikir, kontenjanımız olsun, engellilerin ve ailelerin ihtiyaçlarını sadece biz biliriz.. bizlerden birisi olmalı bence de

Üye
    özer özkan Avatarı

Gerçek Adı
    ÖZER ÖZKAN
    Son Giriş
    19.05-2023
    Saat
    00:15
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    80

yaa arkadaşlar neden engelliler.biz sitesinden milletvekili çıkmasın gayet tabi çıkabilir.örneğin engelliler.biz izmir üyelerinden adaylığını koyarsa bizleri temsil edeceğini düşünerek oy veririm aynı şekilde engelliler.biz üyelerinden eğer izmir büyük şehir belediye başkanlığına adaylığını koyarsa oy veririm partisine bakmam engelli olduğuna bakarım.unutmayın hiçbirimiz engelli değiliz asıl engelli olanlar bizlere engel çıkaranlardır.sohbette olsun forumda olsun benim şu şu engelim var demeyin eğer bizler burada düşüncemisi rahatlıkla burada paylaşıyorsak nasıl engelli oluruz.asıl engelli düşüncesi olmayan hep engel sorun çıkaran engellilere toplu ulaşımda yer vermeyen tekerlekli sandalye girişi olan kaldırımlara araç parkedenler engellidir.engelliler.biz üyeleri içerisinden bakıyorumda gercek söylüyorum milletvekilide çıkar belediye başkanıda belediye meclis üyeside hatta muhtarda çıkabilir neden olmasın yeterki iyi hizmet etsin

Üye
    düfa Avatarı

Son Giriş
    22.05-2016
    Saat
    18:27
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    ismim hakan balıkesirde ak partiden engelli milletvekili adayıyım desteklerinizi bekliyorum

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12