Üye Sayısı: 132,379 Konu Sayısı: 128,225 Mesaj Sayısı: 1,518,648 Çevrim İçi Olanlar: 1067 Son Üye: ggggggggr |
Her hangi bir yere atanamadim.3 kez tercih yaptım 2018 2019 2021 tercihi çıkmadı olan olmuş artık. Atanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun derim
Muharrem77 Bugün, 17:13Merhaba, knesio bantlardan bahsediyorsunuz sanırım; Ağrı, uyaran, kas desteği olarak kullanımları var, bantlama tekniğinin eğitimini almış olan fizyoterapistin uygulaması gerekiyor. Çeşitli...
barangorgulu Bugün, 17:05Çok teşekkür ederim. Şimdi koşuşturmaca başlayacak. Ev tut, belgeleri teslim et vs. vs. Yakınlarım Samsun'u öve öve bitiremiyor çok sevindim böyle güzel bir şehre çıktığına. Sizin görüşlerinizi de...
abdullah24440 Bugün, 17:02Arkadaşlar mebe atananlar WhatsApp grubumuza bekleriz. Grubumuzda geçen yıl atanmış memur arkadaşlarımızda var. Her türlü bilgi alışverişi ve yardımlaşma göreve başlama sürecinde birbirimize destek...
emrehur Bugün, 16:58Sercan bey merhaba,
Hesaplamada bazı yerde engelli toplam oranına yaştan dolayı +10 puan elenir diyor.Bu şekilde 10 puan net ekleniyor.Bazi hesaplamada engelli yüzdeleri ne 10 puan eklenerek...
Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30
Bilgi Notu