Üye Sayısı: 132,340 Konu Sayısı: 128,192 Mesaj Sayısı: 1,517,136 Çevrim İçi Olanlar: 914 Son Üye: Anıl bicer |
Memurlar.net ve farklı haber kaynakları kura ve engelli atama töreninin 26 Ocakta olacağına dair paylaşımlar yapmaya başladı. Umarım doğrudur. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
...
Hocam,engel ve ehliyet kodlarınız nedir.Ötv muafiyetitli araç aldınızmı.
Muttalip Mutlucan Bugün, 17:22Bu haber dogrudur umarim bekleyen
https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2021/01/24/bakanlik-sosyal-atamalari-26-ocakta-yapacak
Hizmetli işinde yükselme olmaz. Normal hizmetli memur gibi olursun.
Hizmetli memurlukta yükselme yok diye biliniyor. Senin kurumun hangisi?
Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30
Bilgi Notu