TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    yorgun savaşçı Avatarı

Son Giriş
    07.10-2022
    Saat
    19:49
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    16.09.2004 tarihli ve 25585 sayılı "ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK YARIŞMA SINAVLARI HAKKINDA" yönetmeliğin 18 maddesi şöyle diyor: (Madde 18- (Değişik: 13/2/2006-2006/10129 K.)
    15 inci maddede belirtilen konulara göre hazırlanan sınavlar yüz tam puan üzerinden değerlendirilir. Her özür grubu ve öğrenim durumuna göre başarı sıralaması en yüksek puandan başlanarak kendi grubu içinde ek (III)'te yer alan "Özür Grupları ve Öğrenim Durumları İtibarıyla Başarı Sıralaması Cetveli"ne göre ayrı ayrı düzenlenir. Duyurudaki her unvanlı kadro için talep edilen öğrenim durumları itibarıyla, özür gruplarındaki başarı puanları da dikkate alınmak suretiyle son bir sıralama yapılarak sınav ilanında belirtilen boş kadro sayısı kadar aday başarılı sayılır.
    Yapılan başarı sıralamasında puanların eşitliği halinde 22 nci maddede belirtilen kriterler esas alınır. Buna göre bir başarı listesi hazırlanır. Aynı usulle boş kadro sayısı kadar yedek belirlenir. Hazırlanan bu listeler sınav kurulu üyeleri ve başkanı tarafından imzalanır ve kurum amirine teslim edilir.)
    ---
    Bu madde işlenecek mi? İşlenmeyecek mi? işlenirse kadrolar 5 engel grubuna bölünecek

Üye
    sıradışı Avatarı

Son Giriş
    03.08-2010
    Saat
    13:21
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

zehirliyaprak;

arkadaşlar öğretmenlikte sayı dolmamış taban puan yok branş yok şimdi bizi elerseler ne icin eliyecekler meb bunun cevabını verebilirmi yok veremez kaldiki ben meb de en yetkili kişiyle görüştüm dediği şu 1000 kişilik kadro dolmadığı icin herkes atanıcak kimin kac puan aldığı önemli değil burda sonucta herkesin şartları uyuyorsa ve 4 yıllık ünveriste okumuşsa mecburen ataması yapılıcak ama kimin nereye verileceği konusunda bir bilgi vermedi cünki 10 gün önce konuşmuştum bu konuyu... Yani işin özü öğretmenler atanacak herkese yayırlı olsun şimdiden.

Üye
    KırımTilkisi Avatarı

Gerçek Adı
    Ergül Karakoç
    Son Giriş
    29.09-2015
    Saat
    15:50
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yorgun savaşçı

Yönetmelikte belirtmiş olduğu ÖZÜR GRUBU ile ilgili madde tabi ki işlenecektir. En yakın arkadaşlarımız MEB'i arayarak yada uğrayarak bilgi almıştır. Belirtilen her şehirdeki kontenjanını özür grubu sayısına göre bölerek ve o özür grubunda iyi puana sahip olanlar atanacaktır.

Üye
    vahe Avatarı

Son Giriş
    19.08-2015
    Saat
    16:21
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bence herkes atanır. burada başarı puan olayı yok 70 almak gibi yani aldığımız puan üstünlüğüne göre herkes tercihlerine atanacaktır. çok nadir tercihlerinin dışında atamalarda olabilir. bu aynı kriterde olanlarla tercihlerinin aynı olması durumunda olacaktır yani aynı branşta ve tercih yapanlar arasında puan üstünlüğü önemli olur diye düşünüyorum.

Üye
    ikitisatcı Avatarı

Son Giriş
    08.02-2023
    Saat
    22:16
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

diyelimkii okula atandık görvi kabul etmezsek bi daha memur olamıyomuyuz

Üye
    lvntglcn Avatarı

Son Giriş
    14.02-2022
    Saat
    23:48
    Yaşadığı Yer
    Angara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benim bildiğim bir yıl boyunca olamıyorsun.. arkadaslar ne der bilemiyorum.

Üye
    yorgun savaşçı Avatarı

Son Giriş
    07.10-2022
    Saat
    19:49
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    ikitisatçı kardeş diyelimki sen istanbul il milli egitimine atandınız diye telofon geldi.senden sabıka kaydı ,fotograf ,diploma aslı ,vb gibi seyleri getir dediler.sen eger bu evrakları hazırlayıp

götürmedin.süre geçti.atanma iptal oldu.1 sene memur olmama cezası yok.eger sen evrakları hazırlayıp,teslim eder göreve başlar sonra istifa etseydin 1 sene memur sınavına girmezdin.
    dolayısıyla her bakanlıgın,sınavına girebilirsin.bunları bana saglık bakanlıga başvuru esnasında görevli söyledi.diger arkadşlar ne der bilmiyorum,tartışmalı konu oldugu kesin,biraz sonra başka cevaplarda yazarlar..sen bu sorunun cevabını il milli egitim müdürlügündennet olarak ögrenebilirsin

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12