Haklısın Prens Arkadaşım.
Haklısın Prens Arkadaşım.
Arkadaşlar hadi hayırlısı.
http://www.haberler.com/gunes-gazetesi/
----------
Maliye 2010 bütcesi için özürlü sınırlamasını kaldırmış yani bu kadroların büyük oranda dolması anlamına geliyor.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun... ("aslı varsa tabi...?")
Evet arkadaşlar ben dahil bir çok arkadaşım mezuniyet sorunu var bu engel birde torpil eklenince yine bize hayal kurmak özle sektörde zor şartlar altında çalışmaya mecbur bırakılıyoz
EN FAZLA AÇIK MİLLİ EĞİTİMDE
Edinilen bilgiye göre, halen kamuda 38 bin 192 özürlü kadrosu boş bulunuyor.
Yeni düzenleme kapsamında en fazla özürlü memur alabilecek kuruluş da Milli Eğitim Bakanlığı olarak belirleniyor. Halen 16 bin 256 özürlü personel alım hakkı bulunan Milli Eğitim Bakanlığını, 8 bin 51 boş kadro ile Sağlık Bakanlığı, 6 bin 229 boş kadro ile Emniyet Genel Müdürlüğü, bin 1813 baş kadro ile Adalet Bakanlığı, bin 636 kadro ile de Diyanet İşleri Başkanlığı izliyor.
Kamuda özürlü memur alımı yapılacak boş kadrolar şöyle:
KAMU KURULUŞLARI AÇIK OLAN ÖZÜRLÜ MEMUR KADROSU
Adalet Bakanlığı 1.813
İçişleri Bakanlığı 619
Milli Eğitim Bakanlığı 16.256
Sağlık Bakanlığı 8.051
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı 780
Diyanet İşleri Başkanlığı 1.638
Gelir İdaresi Başkanlığı 628
Emniyet Genel Müdürlüğü 6.229
Orman Genel Müdürlüğü 229
Diğer Kurumlar 1.949
Toplam 38.192
engelliler platformu olmuş akp ve karşıtı utanın be bizim temennimiz nedir bir iş öyle değilmi... akp ister oy toplasın ister başka bişey bizene isteyen verir istemeyen vermez. keşke diyorum oy içinde olsa biz engellilerden 38 bin ya ne demek bu kadar engelli kardeşimiz belkide biz iş sahibi oluruz fenamı
10 senedir kpss ye giriyorum inşallah bu yıl içinde alırlar da bir daha sınav felan olmaz
hepsi palavra ne zaman adam gibi özürlülere sahip çıktılarda yok şimdi özürlü işçi alacaklarmış....
allaha hamd olsun bütün kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun inşallah dahada iyi şeyler olur
Herkese SELAM,
Arkadaşlar gündem deki konu ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yazsın. Bu işin prosedürü nasıl olacak. KPSS sınavına girecekmiyiz. Nasıl olacak bu 38.000 engelli kamu memuru alımı.
inşallah..
bir inanabilsem hiç ihtimal vermiyorum