allah ım bu nasıl iş ya peki yüzde 35 ler 37 ler 39 lar nasıl olacak bu ne sacma türkiye ya illaki 40 mı olacaz bir yerlerimi kesecem ki 35 ten kırk olsun harlı traşlar
allah ım bu nasıl iş ya peki yüzde 35 ler 37 ler 39 lar nasıl olacak bu ne sacma türkiye ya illaki 40 mı olacaz bir yerlerimi kesecem ki 35 ten kırk olsun harlı traşlar
Arkadaşlar işsiz engelli arkadaşlariniz için biran önce bu uygulamanın yapılmasi için aranizdan biri yazi yazsin o ayziyi herke2-3mail adresi ile 3kere göndersinler bimere işte bakan söyle açiklama yapmiş v.s baskı yapılsın böylece ellerini çabuk tutarlar her sinav diönemi 100kişiliik kadro açiliyorsa bu 500-1000kadroya çikar zaten 38bin kadroyu ancakk böyle dolar yoksa diğer türlü her dönem 100kişi alirlarsa 50yilda dolmaz....şimdi içimizden gönüllü bi metin hazirlaasin herkes onu yollarsın kaç mail adresi var ise bböylece işsiz engelli arkadaşlarimiz biran önce işe kavuşur![]()
selam arkadaslar türkiyede işsiz engelli sayısı acaba 38 bin i gecermi cok merak ediyorum şu 38 bin kadro gercek olursa calışmayan engelli kalmaz gibime geliyor cevap verirseniz sevinirim![]()
Igotyou;
Sana sadece gülüyorum hem de katıla katıla![]()
soruma cevap verecek arkadaş yokmu
bülent türkiyede 8,5milyon engelli var ama lise menzunu 200bin filan yani 4/1 memur olma sansin var hatta 4/2... türkiyede engelli üni/lise menzunu %5 geçmez ona göre hesap yap
arkadaşlar çok iyimser olmayın fazla ümitlenmeyin derim çünkü hatırlarsanız 2005 yılında yine akp hükümeti iktidardaydı ve o yıl özürlülerin istihdam yılı olarak ilan edilmişti ama maalesef lafta kaldı ben 1999 yılı lise mezunuyum o kadar çok sınava girdimki ben bile sayısını unuttum en son milli eğitimin sınavından yine başarısız oldum çünkü türkiyede işler yukarıdan bitiyor anladınız siz beni...
foxes_17;
sen sınavlarda başarısız olduysan devletin sucu ne.öyle iş yukarıdan bitiyor demekle sıyrılamassın..sanki yukarıdakilerin çocuklarının hepsi engelli...
test sınavlarında öyle torpil morpil olacağını sanmıyorum bence devleti suçlamayın en azından elinizde kanıt olmadan foxes_17
Arkadaşlar haberin linki aşağıda bu çok müjdeli bi haber oldu.
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...2&Categoryid=2
Hayır anlamadığım bu kadro boşluğunun devlet yeni mi farkına vardı ne dersiniz 7 senedir bilmiyorlardı şimdi öğrendiler yani .Ya bırakın bu işleri arkadaşlar bunlar siyasi maniplasyon .Bir umut tacirliği daha işte icraat görelim icraaat
MURATGUVEN;
Halen 5763 sayılı Kanun’la yapılan değişikliğe göre 50 veya daha fazla işçi çalıştıran özel sektör yüzde 3 özürlü, kamu işyerleri ise yüzde 4 özürlü çalıştırmak zorundalar.
devlet her farkına vardığı yanlışlıkları hemen düzeltemez ki.elbette zamanla olacak.artı devlet yok deniz feneri yok parti kapatma davalarından dolayı nefes alamadı ki ülkesine yeterince hizmet etsin.
uyanık işverenlere böyle yazılı kağıt göndermek iyi olacak..aksi takdirde % 3 lük enggelli kontenjanını doldurmayan işyerlerine kişi başı aylık 2000 ytl ceza girecek...ya engelli çalıştırırsın ona 1000 ytl verirsin ya da ayda 2000 ytl ceza ödersin...inşallah devleti oyalamazlar da bu kanun işlemeye başlar![]()