En az %40 olması gerekiyor. zaten %40'ın altı olunca hiç bi işe yaramıyor ki
En az %40 olması gerekiyor. zaten %40'ın altı olunca hiç bi işe yaramıyor ki
Neden Yaramasın Benim Bildiğim Mesela Diyelim Sakatlık Oranı %25 Bununla Emeklilik Süreni Az da Olsa Düşürebilirsin.
Ama Benim Emin Olmak İstediğim Soru Bu Değil Özürlü Adı Altında İşe Başlamak İçin İlla %40 Mı Rapor Alınması Gerekir Yoksa %40 Altı Herhangi Bir Rapor Yeterlimidir ?
evet kamuda memur olmak için filan %40 + özürlü kontejyanları acılıyor onlara da girmen için %40 ve üstü olmak zorunda.
Özel Şirketlerde Değişebilir mi Bu % de oranı ?
%40 ın altında olmamak koşulu ile değişebilir
Teşekkürler misceren Demek Ki Benim İşime Yaramaz %40 Altı Bir Durumum Var.
benim bildiğim, biz engelliler özel şirketlere de devlet tarafından konulduğumuz için %40 olmalı. nasıl kamu %40 ise özel de %40 diye düşünüyorum. sonuçta özel sektöre de develt tarafından yerleştiriliyoruz..
teşekkürler..
Varolan mevzuata göre ister kamu olsun ister özel sektör, %40'ın altındaki işgücü kaybı oranları sakat statüsünde çalışmak veya emekli olmak için hiç bir işe yaramaz.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Tamam Aydınlattığınız İçin Teşekkürler..
Yalnız Huzursuz Olduğum Konu Şu ; Ben Sonradan Tek Böbrekliyim Bunu Sakat Raporu Alarak Belgelendirmediğim İçin Kuşku İçerisinde Kalıyorum Acaba %40 Alabilirmiyim Diye.
Ben %40 Altında Olduğum Düşüncesine Bu Sitede Daha Önceki Açmış olduğum Konuda Ban Verilen Cevaplarda Vardım. Fakat Yinede Kuşku İçerisindeyim..
Şöyle ki ; Acaba Diğer Böbreğim Geçen Zaman İçerisinde Çalışma %si Bir Düşüş Göstermiş Olabilir Mi? Ve Bunun Rapora Yansıması Halinde %40 Rapor Alma Gibi Bir Hakkım Varsa??