TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Eshat Avatarı

Son Giriş
    24.05-2017
    Saat
    00:15
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    6
    Blog Mesajları
    80

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşım engelli olnalarda herkesle birlikte giriyor sınava.. Fakat sınavdan sonra İŞKU için başvuruda özürli olanları tercih yapıyor. Ayrıca özürlüler için yılın belli aylarında sınav yapılmaktadır. Bunada katılabilirsiniz..

----------

Devlet Memuru Olabilmek İçin Ne Yapmalısınız?

Kamuda İşçi Olarak Çalışabilmek için Ne Yapmalısınız?

Bu linkleri bir incele..

Üye
    Pride Avatarı

Gerçek Adı
    Yasin
    Son Giriş
    17.08-2018
    Saat
    14:54
    Yaşadığı Yer
    Amasya-Merkez
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    9

Sorunuza şöyle bir cevap vereyim öss ye girmek istiyordum sonradan engelli olmuştum fakat ösym nin haberi yoktu ben engelli kontenjanından basvurmak istiyordum çünkü ösym ye durumumu anlatan bir dilekçe yazdım ve raporumuda ekleyip yolladım ösym den 1hafta sonra cevap geldi. özetle Sevgili samet yasin menc öss sınavına engelli kontenjanından alınacaksınız diye sende dilekçe yazıp raporunu eklersen aynı şekilde sanada cevap yazarlar

Üye
    44mustafa44_ Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    12.09-2018
    Saat
    11:37
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    4

arkadaşlar Kpss kılavuzunda özürlüler ile ilgili bir seçim var mı yani biz özürlü olarak mı gireceğiz normal statüde mi işlem görüyoruz yoksa özürlü olarak girdiğimizde bize bir avantajı var mı

Üye
    Eshat Avatarı

Son Giriş
    24.05-2017
    Saat
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    6
    Blog Mesajları
    80

Arkadaşım KPSS ye engelli olarak girmek size sınavda veya tercihlerde bir ayrıcalık sağlamaz. Fakat sıanvdan sonra İŞKUR da özürlü kontenjanlarına başvuru yaparsın. Ayrıca engelli olan kişilerde herkes gibi engeline mani olmayacak işleri tercih yapabiirisin...

Ayrıca KPSS Klavuzunda da özürlüler için bir açıklama mevcuttur okumanızı öneririm...

Üye
    <<ömür>> Avatarı

Gerçek Adı
    Ömür
    Son Giriş
    02.02-2023
    Saat
    10:03
    Yaşadığı Yer
    Kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    155
    Verilen Beğeniler
    4

Kpss başvurularında engel durumunuzu belirtiğinizde sizin durumunuza göre sınava giriş anında kolaylıklar sağlanacaktır. Tekerlekli sandalye kullanıyorsanız zemin katta sınava girişiniz sağlanacaktır. Onun haricinde engellinizi belirtmeniz size tercihlerde ve puanlarda öncelik tanımayacaktır.

Üye
    Eshat Avatarı

Son Giriş
    24.05-2017
    Saat
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    6
    Blog Mesajları
    80

Evet görme engelliler için ve ortepedik engelliler için düzenlemeler vardır. Sınavda ayrıcalık yok fakat sadece özürünüze uygun şekilde sınava girmeniz sağlanaktadır.

Ayrıca görme engellilerde yazıları okuyamayan kişilere 2 tane öğretmen verilmektedir. Ve şekili sorular iptal eilmektedir. Başarılar...

Üye
    44mustafa44_ Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    12.09-2018
    Saat
    11:37
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    4

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    desenize bizim işimiz gerçektende çok zor bu raporu almak için çok uğraştım raporu almadan şöyle işe girebilirsin böyle işe girebilirsin diye çok umutlandırdılar şimdi o kurduğum ümit duvarları teker teker yıkılıyor hele 1 de 1eylülde çıkan yasa ile tamamen yıkıldı ben karamanda oturuyorum ve karamanda özürlü işçi alımı yok gibi bişey var olanlarda beden işçisi olarak var benim ortopedik sorunum var nasıl çalışabilirim beden işçisi olarak konya da uygun işler görüyorum başvuramıyorum bu resmen zulüm gün geçtikçe bizim yararımıza değişmesi gereken yasalar bizi daha çok sııntıya sokuyor hakkımızda hayırlısı ama zor !!!

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12