bütün muaf olanlar aynı durumda ya bende aynı durumdayım askerede gidemiyoruz geri onada izin vermiyolar zaman geçmiş itiraz süresi
bütün muaf olanlar aynı durumda ya bende aynı durumdayım askerede gidemiyoruz geri onada izin vermiyolar zaman geçmiş itiraz süresi
Hangi işlere başvurdunuzda kabul edilmediniz devlet özel şahıs ?
@ewrekd @furkanerdal
özel sektörde işe almıyorlar beni sırf askerden muaf olduğum için almadılar başka sorun yoktu
ben 3 yere basşvurdum 2019da muaf olduğumdan beri herşey tamam askerliği bir görüyorlar biz sizi sonra ararıza bağlıyolar bi çaresini bulamadım ben bir muaf yazısı hayatını karartıyor adamın
@furkanerdal
başvurduğunuz yerlerin hepsi özelmi şahıs yada devlet işine başvurun memurluk falan onlar askerlik şartı istemiyor bu rapor iptal olmuyor ne yapcaz bilmiyom
@paloco
Kardeşim bende muafim ister özel ister kamu olsun hiç bir engeli yok ise girmende ALLAH yardımcın olsun.Kal sağlicak ile
Ben 60 gün hava degisimi aldim psikiyatriden 2 inci hava degisimi aldığım da escinsel oldugumu açıkladım komutanlara ve psikiyatri doktoruna doktor bana 2 jez hava degisimi olmadan seni çürüğe ayıramam dedi ikinci hava degisimi bitiyor sizde sonuç ne olur
@Canakan21
ben tek hava değişiminde muaf oldum sizde muaf olursunuz
Öncelikle herkese merhaba, %48 cam kemik(Osteogenezis İmperfecta) hastasıyım dolayısıyla askerlikten muafım 9 yıldır özel bir şirkette çalısıyorum ofis görevlisi olarak girdiğim şirkette şuan yönetici pozisyonundayım. Engelli raporu olmayıp askerlikten muaf yazısı işvereni bir tedirginliğe itiyor sebebi rahatsızlığının belli olmayışı, başvurduğunuz birim-pozisyon için sizin yeterli olup olmadığınızı bilememeleridir. tavsiyem rahatsızlığınızı tam anlamıyla belgelemenizdir. + iş bulamıyorum diye kendinizi geliştirmekten vazgeçmeyin günümüzde artık işverenler beden gücü gerektiren işler(temizlik, bulaşıkcılık vb.) hariç nitelik ve donanım istiyor. Pes etmeyin
Askerlikle işin ne alakası var sen işini yapabilecek potansiyel varsa işi yapabiliyorsan daha ne
asker jandarma polis bekçi zabıta güvenlik görevlisi olamıyorsun ve özel sektördede sıkıntı çıkarabiliyor sadece memur olabiliyon oda şans işi kpssye gircen üniverste okican birsürü iş zor yani işe girmek