TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    emrkar Avatarı

Son Giriş
    29.11-2022
    Saat
    17:43
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Babam bana vasi olarak atandı Bakırköy de heyete girdim ayrıca çapa dan alınmış %80 link engelli raporum var sürekli. Evlendikten sonra baban dan düştün dediler şimdi her ay GSS ödüyorum 88 küsur lira ve babamdan aldığım haklar iptal oldu.

37 yaşındayım acilen bir işe ihtiyacım var, daha önce iş deneyimim yok sayılır, ÇAPA dan alınan raporla nereye neasıl başvurmam gerekiyor, bu işler nasıl yürüyor?

Bu yaşa kadar çalışamadım evleneli 6 ay kadar oldu, babam sağ şu an, benim acilen iş bulmam için ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerek?

Sadece bilgisayardan çok iyi anlarım 2003 MCP, MCDBA, MCSD... sertifikalarım var Xamarin ile uygulama geliştiriyorum şimdilik...

Teşekkürler....

Üye
    Akman1981 Avatarı

Gerçek Adı
    Tevfik
    Son Giriş
    12.02-2023
    Saat
    18:46
    Yaşadığı Yer
    Çanakkale
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah sadece rapormu var işkura gidip kaydınızı açtırın raporu Ankara'ya gönderip vergi indirimi onaylatmanız gerekiyor engelli kadrosunda çalışıp vergi indiriminden faydalanabilmeniz için bunun içinde bir akrabanız veya tanıdığınız sizi bir kaç ay sigorta lı göstersin vergi indirimi alırsanız erken emeklilik dende faydalanırsınız.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi