@ugur10
İş kur sitesinde engelli mevcut işler oluyor.
@ugur10
İş kur sitesinde engelli mevcut işler oluyor.
Teşekkür ederim
malesef yok ama olmalı, işaret dilinde, görme engelliler için bedemsel engelliler için erişilebilir olan bir web sitesi olmalı, engellilere özel... ama ne zaman yapılır bilmem![]()
Eğer ara eleman işçi vb iş dışında iş arıyorsanız, diplomanız ve deneyimleriniz de varsa, İşkur/kariyer vb. siteleri önermem.
Mevcut ekonomik koşullarda firmalar bu tür sitelere para vermiyor ve üye olmuyorlar. (İş Kur ilanlarını İşkur çıkıyor ve daha çok İşçi ilanları çıkartıyorlar.)
Şuanda çalıştığım kurum ve 3 yıl önce çalıştığım kurumda Linkedn üzerinden ulaştılar bana. Linkedn Facebook'un iş versiyonu. Oradan öz geçmişinizi ve profilinizi oluşturup, firmaların açtığı ilanlara ücretsiz başvurabiliyorsunuz. Sadece mesajlaşma vb uygulamalar için üyelik istiyorlar ama üye olmadan da dediğim gibi başvurup iş bulabiliyorsunuz.
Şuanda özellikle büyük kurumsal şirketler bu şekilde işe alım yapıyorlar diyebilirim.
Teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba iş arıyorum henüz birşey olmadı işkur kaydı.da var başvuru yaptım ama yine birşey olmadı sizce olurmu
Engellilere özel istihtam üzerine kurulmuş sosyal sorumluluk projesi olarak karşımıza çıkan başarılı bir websitesi.
isdunyasindabendevarim.com
@inebolulu82
Teşekkür ederim hayırlı geceler
@Mırnavs
Teşekkür ederim
@ugur10
Rica ederim.
İş bulma siteleri iş arayanlar için genelde ücretsiz ancak işverenler için anormal denecek kadar yüksek ücret istiyor. Örneğin gazeteye 50TL'ye verdiğiniz ilana 500TL istiyorlar. O yüzden çoğu firma bunlara ilan vermez.
İşkur ilanları ücretsizdir. İşkur kaydı olan firmaların bir kısmı bunu kullanıyor. Ama gördüğüm kadarıyla çoğu firmaya internet siteleri üzerinden doğrudan başvurmak çok daha anlamlıdır. Biraz zahmetli olmakla birlikte doğrudan iletişim her zaman daha iyidir.
@MeTePe
Evet hak veriyorum işkur da olmadı eğitim almayı düşünüyorum bakıcam günlük olarak meslek eğitimi ve görüşmeler oluyormuş sağolun