TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sb-sn Avatarı

Gerçek Adı
    SmhGwz
    Son Giriş
    20.07-2012
    Saat
    21:54
    Yaşadığı Yer
    Çanakkale
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    mrblar..

belki saçma gelebilir ama bende kifoskolyoz war ve boyumun beli(vucut) kısmı kısa ve bu nedenle takım elbise giydiğimizde sıkıntı ve uyma sorunları oluyor yani bunu rapor fln alıp normal tisrot tarzı yada gnluk yaşam kıyafetleri ile işe gitmek için bi rapor alabilrme şansımız warmı ?
    çünkü takım elbiseden nefret eder ve giydiğimdede ya olmuyor yada tuhaf duruyor.. ama iş yerinde bina içinde oldugumuzdan herkes takım elbiseli ve bi tek bedensel ben warım ? buna çare arıyorum diyebilirim

Üye
    sağlam türk Avatarı

Gerçek Adı
    recep sağlam
    Son Giriş
    18.02-2021
    Saat
    12:08
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

sb-sn mrb
    bence sen bunları dert etme onların sana nasıl baktığı değil senin kendine nasıl baktığın önemli takım elbiseyi kendi vücut ölçülerine göre diktir derim bununla ilgili birşey yapılabileceğini sanmıyorum yine de Allah yardımcın olsun

Üye
    sb-sn Avatarı

Gerçek Adı
    SmhGwz
    Son Giriş
    20.07-2012
    Saat
    21:54
    Yaşadığı Yer
    Çanakkale
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bnde pek sorun etmiyorum hatta takım elbisenin çeketini hiç giymiyorum sadece kravat ve gömlek giyip ve üstüne bişeyler uydursamda bu olay yıllarca sürecek böyle devam etmesi beni ne kadar aldırmasamda cnımı sıkan bi olay ben tkım elbise giymek istemiyorum