TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    karagoz52 Avatarı

Son Giriş
    16.03-2009
    Saat
    22:51
    Yaşadığı Yer
    Ordu
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar, ben ömer. 2006'da trafik kazası geçirdim. bunun sonucunda sol bacağımı diz üstünden kaybettim. %40 sağlık kurulu raporum var.
    şimdi ben bu sene k.t.ü. sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdim ve haziranda kpss sınavına girdim. ancak sonuç pek iyi değil. öğretmenlik için puanım yetmiyor. ancak memurluk için puanım yetiyor. şimdi ne yapmam gerekiyor, bir bilgisi olan var mı?
    yani ben öğretmenlik yapmak istemiyorum. kpss'den aldığım puana göre memur olarak atanabilir miyim ve bu nasıl olacak?
    lütfen bilgilendirir misiniz? şimdiden teşekkürler...

Üye
    ada Avatarı

Son Giriş
    27.03-2023
    Saat
    13:50
    Yaşadığı Yer
    İzmir/Karabağlar...
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1
    Blog Mesajları
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Engelli bireyler için açılan memurluk sınavlarını takip edin.. Ayrıca zaman zaman kiii bu yerel seçim öncesi mutlaka yapılır kurumlar valilik oluruyla engelli sınavı açıp bir kaç engelli bireyi kadroya yerleştiriyor.. Bunları takip edebilirsiniz.
    Ben de üniversite sonrası kpss ye girip atanamamış; sonrasında valiliğin açtığı bu tarz bir sınavla memur kadrosuna girmiştim..