TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456
Toplam 88 mesajın 76-88 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    akdenizli81 Avatarı

Son Giriş
    14.08-2018
    Saat
    22:54
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ben bu kanun sayesinde nöbetten kurtuldum

Üye
    radikal52 Avatarı

Gerçek Adı
    Fahri
    Son Giriş
    09.02-2023
    Saat
    14:31
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

bu izni resmi yazıyla kullanan var mı?resmi yazı elinde olan arkadaşım benimle paylaşabilir mi?ben hergün geç kalıyorum

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: BaY_Cin Mesajı Gör
    Arkadaşlar kanuna istinaden İl Valilikleri il sınırları içerisinde bulunan bütün kurumlara engelli memurların çalışma saatlerine ilişkin genelge gönderdi. Kanunda da belirtildiği üzere engellilerin çalışma saatlerini İl Valilikleri belirliyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam sabah işe başlama 09:00 akşam mesai bitişi 16:00 olarak ve öğle arası mesai süresinde de bir değişiklik yapıldı. Çalıştığınız kurumdan veya bir üst kurumdan bu resmi yazıyı talep edin ve çalışma saatlerinizin bu genelge çerçevesinde değiştirilmesini isteyin.

Yayınlanan ve okuduğum genelgede "Engelli Memur" denilmekte engel gruplarına göre bir ayrım yapılmamıştı. Yani engelli kadrosunda çalışan tüm memurları kapsamakta.

Grafomer;
    Engelli Kadrosuna çalışan memura mesai yaptıralamayacağı zaten kanunla sabit olduğu gibi bu kanunla birlikte de çalışma saatlerin açıkca belirtilmiştir. Yarın genelgeyi bulup yayınlamaya çalışırım.
    her valiilkte böyle bir genelge yok sanırım istanbul için var mı?

Üye
    tosko Avatarı

Son Giriş
    11.03-2019
    Saat
    12:32
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Bırakın Allah aşkına 2016 ocakta göreve başladım o tarihe kadar bu ve diğer forumlardaki bize dair bütün hakları okudum kendimi şişirip öyle başladım göreve. Atatürk Üniversitesi ADALET, Mersin Üniversitesi İşletme mezunuyum Anadolu aof Yönetim Bilişim Sistemleri 3.sınıf öğrencisiyim.

Daha 2aylık adayken bir mail bekliyoruz neden 5 te çıktın diye şube müdürüm aradı geri geldim 6 buçuğa kadar bekledim sayfa yeniledim sadece. Şu an 30 aralık 2017 C.tesi yarın yılbaşı gecesi ve sabah 9 dan beridir müdürün keyfini bekliyorum şu an saat 18:07 düşünün.

Gelsin kuru pasta gitsin kahve gelsin meyve tabağı gitsin çerez tabağı içerde yürütülen bir soruşturma var özel kalemi olarak çalışıyorum bu arada. düşünün o bunları isterken ben açım ve öğlen ara bile verdirmedi bu süre zarfında da 3 saat arayla yemek yedi aralarda o saydıklarımı yedi. Karım 8 aylık hamile içinizde bilenler vardır elbet günlük yapılan bir iğne var ben yapıyorum doktorun tarifiyle iğne saati geçti 2 çocuğumu kaybettim daha önce 8 ve 10 haftalıkken. sebebi iş yerinde yaşadığım stresi eve yansıtmam düşünün hergün karımla kavga ettim şükür ki son 6 aydır iyiyiz. Ama şu an cidden cinnet geçirmek üzereyim...

Şimdi içinizde sen haklarını savunmayı bilmiyorsunlar olacak başta mezuniyetimi bilerek yazım ama işin içine girince bürokratik güce sahip olanların size neler yaptırabileceğini anlarsınız. Yani ne yaparsanız yapın dosyaları sümen altı edilen amirinizin varlığından haberdar olduğunuz müddetçe sesiniz çıkamaz gel der gelir git der gidersiniz...

Üye
    emir79 Avatarı

Son Giriş
    31.10-2021
    Saat
    21:50
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    191

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    ben öle müdürün dürümünü ..... anladın sen......

Üye
    Sipel Avatarı

Son Giriş
    23.02-2018
    Saat
    17:01
    Yaşadığı Yer
    Diyarbakır
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

Arkadaşlar bunun detaylarını ögrenebılır mıyım uygulayan arkadaşlar var mı

Üye
    TahaAY Avatarı

Gerçek Adı
    Taha
    Son Giriş
    08.05-2022
    Saat
    03:53
    Yaşadığı Yer
    Kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    288
    Verilen Beğeniler
    4

@Sipel

Uygulayan var mı bende merak ettim. %60 engelliyim yürümede kısıtlık var ve işe gidebilmek için servise kadar 1km yürüyorum Dilekçe de yazdım. 2018 ocak 1 de belli olur dediler. Bakalım ne olacak.

Üye
    Sipel Avatarı

Son Giriş
    23.02-2018
    Saat
    17:01
    Yaşadığı Yer
    Diyarbakır
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

Merhaba dilekçeniz sonuçlandığın da bizi haberdar etmeyi unutayın

Üye
    kakomiri Avatarı

Son Giriş
    31.01-2023
    Saat
    20:05
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    7

Merhaba arkadaşlar %40 engelli Bipolar bozukluk hastasıyım. Ruhsal, duygusal engelliyim. Uyku sorunu yaşıyorum. ilaçlarla zor uyuyorum zor uyanıyorum. benim gibi uyku bozukluğu olan hastalara tanınmış bir hak var mı acaba?

Üye
    rexart Avatarı

Son Giriş
    13.12-2022
    Saat
    15:59
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    94

@kakomiri
    Merhaba, geçmiş olsun.
    İşçimisiniz memurmusunuz vergi indirimimi aldınız, kaç senedir çalışıyorsunuz, erken emeklimi olmak istiyorsunuz, başka hastalıklarınız varmı.
    Bu bilgileri yazarsanız forumdaki arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Üye
    kakomiri Avatarı

Son Giriş
    31.01-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    7

Memurum.Yeni başladım. malulen emeklilik düşüncem yok. erken emeklliliği düşünebilirim.vergi indirmine başvurmadım.raporumun oranını düşürebilirle diye korkuyorum. Bipolar bozukluğun yanında bende birde uyku apnesi var bide astım var ama onların raporu yok. doktordan randevu aldım yatıracaklardı hastanede ama daha sıra gelmedi ve daha çok var. ben sadece işe giriş çıkışlarda kolaylık istiyorum. geç gelince bana neden bu saatte diyemesin kimse. çünkü zor bir durum. kafam iyi değil.

Üye
    rexart Avatarı

Son Giriş
    13.12-2022
    Saat
    15:59
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    94

@kakomiri
    Memuriyete özürlü kadrosundan başladınız sanırım?
    Sorularınızın bir çok cevabı bu linkte https://www.engelolma.net/emeklilik/...tlari-h11.html

Uyku apnesi sorunuz için mutlaka uyku testine girin, ağır uyku apnesine 35 puan veriliyor. (Bana verildi)
    Mesaiye giriş çıkışlarda kolaylık sağlayan yasal bir prosedür yok malesef bunu ancak amirinize izah ederek kolaylık sağlamasını rica ederek aşabilirsiniz, burda da ikili ilişkiler ve ve amirinizin inisiyatif kullanması devreye giriyor.

Üye
    kakomiri Avatarı

Son Giriş
    31.01-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    7

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    ilgilenip bilgilendirdiğiniz için sağolun.

Üye
    ahmedbayrakci Avatarı

Son Giriş
    30.12-2018
    Saat
    14:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Arkadaşlar Meraba. Ben %84 engelli kamu da sözleşmeli bi personelim. Gece vardiyası dediğiniz saat kaçta başlıyor bu birinci sorum. İkincisi ise, bizim şirkette iki vardiya var 08:00-18:00 diğeri 12:00-22:00 vardiyası var ve ben öğlen vardiyasına gelmeye başladım bu ara. Kendilerine söyledim bu vardiyada beni çalıştıramazsınız ben 84 bedensel engelliyim diye yasada şirket nasıl saat yazarsa öyle çalışmanız gerektiğini söylediler. Bunun doğru yolu nedir gece çalışması akşam 6 dan sonra olan saat değilmidir? Bununla ilgili lütfen net bir cevap alabilirmiyim

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456