TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    öğretmen44 Avatarı

Son Giriş
    03.11-2010
    Saat
    12:19
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    6 yıllık ms hastası bir öğretmenim. 2002 atamasıyla göreve başladım.
    son atakla dengem çok bozuldu, koltuk değneğine ihtiyaç duyuyorum. bunun yanında konuşmam da giderek anlaşılmaz olmaya başladı ve el yazım da bozuldu.

malulen emeklilik için 2 yıl daha çalışmam lazım.
    düz lisedeydim, ilçe meb beni çıraklık eğitime verdi, konuşmam zor anlaşılıyor diye öğrenciler beni şikayet etmişler. çıraklık eğitimde öğrencilerin ders anlaması şart değil anlayışı ile düz liseden oraya verildim anlayacağınız
    tedavim izmirde olduğu için izmire tayin isteyeceğim. ama okulda görev yapamayacağım.

bu iki yılda mebde hangi işte çalışabilirim çoğu yetimi kaybettim, bana yardımcı olur musunuz, çünkü bu iki yılı çalışarak tamamlamam lazım.

Üye
    myratyilmaz Avatarı

Son Giriş
    27.01-2018
    Saat
    18:03
    Yaşadığı Yer
    ist
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İsterlerse okul/kurum yöneticileri il/ilçe MEB'le konuşup uygun göreve getirme işini halledebilirler sanırım. Milli eğitimde öğrencilerin bulunmadığı ve sizinçalışabileceğiniz birimler var. Eğitim araçları vb. Ekders konusunda kayba uğrarmısınız onu net bilmiyorum. Okul yöneticisyle konuşmayı deneyin.

Üye
    hasankrmn Avatarı

Gerçek Adı
    Hasan
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Geri hizmete alınabilirsiniz ,masa başı bir iş.Fakat bu durumda özlük haklarınızın birçoğundan yoksun kalırsınız.Rapor alarak geçirmekte çok zor sanırım bu 2 yılı.Sabretseniz biraz.

Üye
    öğretmen44 Avatarı

Son Giriş
    03.11-2010
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. küçük bir ilçedeyim idare ediliyorum şükür. sadece şu iki yılda özrüm ilerlemesin diye dua ediyorum. bu seneye kadar tek başıma her yere gidebiliyordum. artık dengem daha kötü. bu nedenle işimi yapmam daha da zorlaştı hayırlısı...

Üye
    menalaus Avatarı

Son Giriş
    17.07-2013
    Saat
    23:55
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

oncelıkle gecmnıs olsun.
    benım esımde MS hastası ıse gıdemıyor yaklasık 2 yıldır. emeklılıgı ıcın 3 er aylık heyet raporları alarak calıstıgı kuruma verıyoruz. sorun cıkmıyor. sızde baglı oldugunuz sehırdekı bır devlet hastanesınden heyet raporu alarak kalan surenızı tamamlayabılrısınız. ancak nacızane tavsıyem ıse gıdebıldıgınız son gune kadar devam etmenız. sonrasında hareket eksıklıgı sızı uzebılır.
    tekrar acıl sıfalar dılerım.

Üye
    öğretmen44 Avatarı

Son Giriş
    03.11-2010
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sağolun menalaus, doktorum da aynen sizin dediğiniz gibi çalışmam taraftarı, yoksa evde oturup kendini daha çok dinlersin diyor. yürüyemeyinceye kadar devam, ne yapalım artık...

Üye
    menalaus Avatarı

Son Giriş
    17.07-2013
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

öğretmen44;

sız hep yuruyeceksınız zaten bunu kafanıza yerlestırın. aman hareket ve fızıkoterapıyı ıhmal etmeyın. selamlar

Üye
    öğretmen44 Avatarı

Son Giriş
    03.11-2010
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sevgili menalaus, çok sağol. fizik hareketlerini evde yapmaya çalışıyorum ama çok yorulduğum için devam edemiyorum. yürümeye gelince yine aynı problem, biraz uzun yürümeye kalksam iki büklüm oluyorum öne düşecek gibi kasılıyorum.

Üye
    menalaus Avatarı

Son Giriş
    17.07-2013
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    hocam merhaba
    gecen hafta eşim dokuz eylulde MS atak tedavisi için kortizon almaya yatmıştı. O bölümden Fatih Bey gecen hafta bu odada konusma sorunu yaşayan bır oğretmen vardı dedı. sonra kutuphaneye atanmıs. sanırım sizden bahsetti dünya gercekten kuçukmuş. umarım bugunlerde ıyısınızdır. selamlar