halk eğitim merkezinde memur olarak çalışmaktayım.şuan hizmetlinin yaptığı işleride ben yapmaktayım.ve terli terli kitapları taşırken belimi incilttim bacakğıma vuruyor ağrısı belki fıtık başlangıcı bile olabilir.herneyse ben burda gözden saat iken şimi başka bir şeyden de sakatlanma riski var ken ben yalan atıyormuşum gibi bana inanmaılar.biraz tartışmalı konuştuk üstlerim ile ve en son dediği laf siz özürlüler nerde çalırsınız siz özürlüler olarak iş beyenmezsiniz sonrada bizim sana davrandığımız gibi başka yerde bu tür davranmazlar takınığın tavırlar iyi değil aldığın parayı haketmiyon sonra devam çok birde tanıdık tandık olmasa bende bir şekilde susmayacam bukez daha fazla sorun çıkacak ben memur olarak çalışmama gerekiyor çalışamıyorum beni aşağılıyorlar yaptığım iş iş değilmiş boş boş oturyormuşum...adaylıktan çıksam susmayacam bende dedim benden memnun değilseniz sicilime yazın dedim yine laf söylediler.bana sen çok umursamızsın diyorlar iyi değil diye bana yükleniyorlar. özürlü olmasam bene onlara susmayacam