TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    nuh1989 Avatarı

Gerçek Adı
    nuh
    Son Giriş
    10.04-2015
    Saat
    11:38
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    avsar38 güzel diyorsun burda önce sağlık sanki benim bacağım sakat oslada gözlerim sağlam olsa bilgisayardan kaçarsam sicile olumsuz not versinler olmazsa atsınlar adaylıktan aday memur olarak hata yapma diye UYARDI.OLMADI YARDIM VE YORUMLARINI ALIRIM ÖZELİNDEN

Üye
    nuh1989 Avatarı

Gerçek Adı
    nuh
    Son Giriş
    10.04-2015
    Saat
    11:38
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

halk eğitim merkezinde memur olarak çalışmaktayım.şuan hizmetlinin yaptığı işleride ben yapmaktayım.ve terli terli kitapları taşırken belimi incilttim bacakğıma vuruyor ağrısı belki fıtık başlangıcı bile olabilir.herneyse ben burda gözden saat iken şimi başka bir şeyden de sakatlanma riski var ken ben yalan atıyormuşum gibi bana inanmaılar.biraz tartışmalı konuştuk üstlerim ile ve en son dediği laf siz özürlüler nerde çalırsınız siz özürlüler olarak iş beyenmezsiniz sonrada bizim sana davrandığımız gibi başka yerde bu tür davranmazlar takınığın tavırlar iyi değil aldığın parayı haketmiyon sonra devam çok birde tanıdık tandık olmasa bende bir şekilde susmayacam bukez daha fazla sorun çıkacak ben memur olarak çalışmama gerekiyor çalışamıyorum beni aşağılıyorlar yaptığım iş iş değilmiş boş boş oturyormuşum...adaylıktan çıksam susmayacam bende dedim benden memnun değilseniz sicilime yazın dedim yine laf söylediler.bana sen çok umursamızsın diyorlar iyi değil diye bana yükleniyorlar. özürlü olmasam bene onlara susmayacam

Üye
    Çetin Yamac Avatarı

Gerçek Adı
    çetin yamac
    Son Giriş
    08.07-2015
    Saat
    04:57
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    devlet engellilere napsın bilmiyor .. engelliler atarsan atılmaz satarsan satılmaz misaliler.. yok onda çalışmam sırtım, yok bunda çalışmam gözüm, yok ötekinde çalışmam ağrılarım.. engelliler hayret bişeyler size hangi işi versinler?????????

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12