TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    aypi Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Aday memurlara pratik bilgiler

4- Aday memurlardan yükseköğrenimde hazırlık görenler ek bir kademe alır mı?

Yükseköğrenimde hazırlık sınıfı okuyanlar için 1 kademe ilerlemesi verilmez. Bu açıklamamızın dayanağı 657 sayılı Kanun'un 36/A-6/b maddesinde yer alan “Ortaokul ve dengi, lise ve dengi okulların, normal öğrenim süresinden fazla olması halinde, başarılı her öğrenim yılı için bir kademe ilerlemesi uygulanır” hükmüdür. Bu hükümde sadece ortaokul ve dengi ile lise ve dengi ifadelerine yer verilmiştir. Yükseköğrenim denmediği için yükseköğrenimde bir yıl hazırlık okuyanlara bir kademe verilmez. Ayrıca, ortaokul ve dengi ile lise ve dengi okulların normal öğrenim süresinden fazla olması nedeniyle alınan ilave kademeler aday veya asil memur ayrımı gözetilmeksizin verilir

memurlar nette böyle bi yazı var.aday memurlarda alabiliyormuş.ben de başvurmayı düşünüyorum.siz de bisorun isterseniz...

Üye
    garraro Avatarı

Gerçek Adı
    garraro
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

eğer lisede hazırlık okuduğunuzu beyan ederseniz 1 kademe alırsınız.ben aldım

Üye
    Sema Avatarı

Gerçek Adı
    Sema
    Son Giriş
    06.06-2023
    Saat
    11:57
    Yaşadığı Yer
    A.
    Alınan Beğeniler
    290
    Verilen Beğeniler
    166
    Blog Mesajları
    28

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Evet alabilirsiniz .
    Lisede hazırlık okuyanlar kademe ilerlemesi alabiliyorken , üniversitede hazırlık okuyanların kademe ilerlemesi alamadığı abuk bir uygulamadır kendisi