tavsiye edermisiniz derken hangi yönden?
tavsiye edermisiniz derken hangi yönden?
Çalışma şartları çalışma ortamı imkanlar vs
carfeorsa bu bildiğimizzz marketmiii![]()
Demedi deme ama carrefoursa büyük ihtimalle depoda çalışacak personel alımı yapar.. İmkanlar ise asgari üçret yemek ve servis olur...
valla biizm burda bakkal niyazii varr aynıı sartlarıı tasımadığından eminimmmama orda calışmak iöin buyuk ihtimalle lise mezunu olman lazım en az.. tabi öz gecmisindende biraz bahs edeceksinn hangii bölümmde calıştı dah önce bu reyonlada calıstımıı artıı 25 yasınıı gecmmen lazımmm .....buu miggros işci alımında duymustumm herrhaldee carfeursa da da böyle benzerlikk vardırrr
:-))) eyvallah sağolasın
carfeur adamın suyunu çıkarmadan maaş vermez verdiği maaşta asgari günde 12 saat çalışma haftada 1 gün tatil bu nedenle hiç travsiye etmem şahsen
hee depoya amele içinde lise mezunu gerek ilkokul taşıyamaz neme lazım kolileri ayrıca evet makus talihimiz gibi birşey asgari ücret yani en iş yaptıgını yada vazfın o kadar öneml idegil engeliysen alacaıgn ücret belli asgari
Valla biz sevmediğimiz, gıcık gittiğimiz irsanlara "Migroslara, carrefourlara istihdam olasın inşallah, mesailerden sersem sepete dönesin" diye beddua ediyoruz. Ve işin gerçeği, Türkiyenin kapital devleri, işçilerini, personelini alabildiğine sömürüyor ve hiçbir yetkilide "aloo, orada dur bakalım, sen bu işçileri kaç saat çalıştırıyorsun?" demiyor, diyemiyor.
Desenize allah korumuş :-))))
carrefourda canımızı çıkartırlar yahu allahdan carrefourda çalışmıyorum
çalışmak istiyormusun arkadaşım sen iş iştir git görüş diyorum ben
bencee cafee ac kendine. oturr masana baska da bisey yapmaaa![]()
6 ay önce part olarak başladım Tansaş a.Ama şu bi gerçek ki kesinlikle diğer klasik marketlere göre şartları çok iyi.
Saatleri düzenli ;işi düzenli(ağır bi durum yok en azından ilgileniyolar durumunuza göre) ,maaş asgari ücretde olsa hiç yoktan iyidir.
Gözünüzü korkutmayın işi yapabilcek kapasiteniz ; sağlık durumunuz varsa varsa gidin başvurun.