TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Albert454690 Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:32
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar merhaba.

Ben şu an da bir markette satış danışmanı olarak çalışıyorum. Günlük mesai saatleri fena değil ama haftada 6 gün olması biraz canımı sıkıyor zira bu işte asgari ücretle çalışıyorum ve boş zamanımda daha iyi bir meslek öğrenmek (şu an yazılım düşünüyorum) için kendime vakit ayıramıyorum. Benim bildiğim kadarıyla banka çalışanları haftada 5 gün çalışıyor (gerçi emin değilim), başka hangi sektörde haftada 5 gün ve günde 8-8.5 saat çalışılabilir, fikri olan var mı?

Üye
    Bilgi Hazinedir Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    556
    Verilen Beğeniler
    875

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Albert454690

Merhaba,

Banka çalışanları haftada 5 gün çalışmakla birlikte manevi olarak dingin olmamaları nedeni ile sizin gelecek ile ilgili planlarınızı sekteye uğratabilir.Bankacılık psikolojisi zor bir meslektir.

Özel sektörde aynı yapıdan gelmelerine karşın bazı firmalara haftada 5 gün bazı firmalar haftada 6 gün çalıştırabilir.

Örneğin turizm sektöründe haftada 6 gün çalışma normal olarak kabul edilir ve uygulanır ancak bazı acente firmaları ve turizm şirketlerinin genel müdürlükleri veya şubeleri haftada 5 gün çalışır.Bu tamamen işverene bırakılmış bir durumdur.

Haftada 45 saati nasıl dolduracağı onun planlaması ile olmaktadır.

Sizin için en mantıklı çalışma alanları sektörel olarak bağımsız olmakla birlikte şirketlerin genel müdürlük,bölge müdürlüğü veya merkezlerinde çalışmak olacaktır.

Saygılar.

Üye
    Albert454690 Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:32
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Teşekkürler cevabınız için.