TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    bipolar777 Avatarı

Gerçek Adı
    Gokay
    Son Giriş
    08.02-2023
    Saat
    12:28
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selamlar;
    İLAN AÇIKLAMASI
    657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü
    maddesinin B fıkrası uyarınca 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile
    yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 8 inci maddesi
    kapsamında ve esasların ekli 5 sayılı cetvelinde yer alan solist sanatçı, sanatçı ve sahne üstü ve
    sahne gerisinde 29/12/2022 tarihine kadar görev yapmak üzere, aşağıda belirtilen branş ve sayıda
    sözleşmeli personel alınacaktır. Bu tarihten sonra, durumları uygun olanlar ile; ihtiyaç, başarı,
    disiplin durumu ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce gerek görülen diğer kriterler
    yönünden yapılacak değerlendirmeye göre yeniden sözleşme yapılabilecektir.

Başvurdum , Sınavlı Mülakatı kazandım
    12.11.2022 tarihinde Sözleşmeli Olarak ,
    Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı
    Devlet Opera ve Balesi,
    İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğüne Sözleşmeli Göreve başladım
    Fakat %40 bipolar rahatsızlıktan engelli olduğumu kuruma söyledim ,engelli raporumu Kuruma sundum.
    E-devlet İşe giriş belgemde engelli statüsünde işe başlatmadıklarını normal statüde başlattıkları anlaşılmaktadır.

Bu durumun Erken emeklilik yada yer değiştirme hakkı (Tahin) için sorun yaşatır mı ?

29/12/2022 tarihine kadar sözleşmem geçerli. 29/12/2022 tarihinden sonra kurum benden memnun kaldığı halde tekrar sözleşme yapılacak.Verdiğiniz bilgiye göre yeni sözleşme imzalayacağım,

Uzman birisi bilgi verirse çok memnun kalırım,SAYGILAR!

Üye
    bipolar777 Avatarı

Gerçek Adı
    Gokay
    Son Giriş
    08.02-2023
    Saat
    12:28
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    yokmucevap verecek birisi , kısaca 4b sözleşmeli nasıl engelli kontejanına geçer ?