10 bin tl civarı +-1000 tl
10 bin tl civarı +-1000 tl
12. yılı çalışıyorum- meb önlisans 8965 tl.
@fasfor
https://www.memurlar.net/maas/
Şuradan dilediğiniz unvanda hesaplayabilirsiniz maaşlar güncel ve doğrudur.
Bu kademe ne oluyor
@pro_license
Lisans mezunuyum ben yeni atandım 2 ay içinde başlayacaksın şuan çalıştığım yer maaş olarak iyi ama devlet kurumu nihayetinde gecicegim yer
Memuriyetin engelli veya engelsiz dye bir ayrımı yok. Eğitim ve kadro derecenize göre herkesin aldığı maaşı alırsınız. Sadece vergi indirimi için maliyeye raporunuzu verirseniz 100-200 civarı fazla para alırsınız.
Bu ücretler memurun bulunduğu kurum ve statüsüne göre değişkenlik gösterir.
özel sektörde 20 yıllık deneyimimiz olsa devlete geçsek deneyimsiz bir kişi gibi yeni mezun gibi direk derece ve kıdem ile başlatılıyor değil mi?
@pro_license
Neden o kadar az
Vergi dairesinde çalışan memur ne alır acaba lisans merak ettim ek olarak alınan başka bir ücret varmı memurlar nasıl maaş alır bilgi verebilecek memur varmı bizim kadrodan
@fasfor
vergi dairesi de olsa aynı maaşı alırsın kademe derece ufak artışlar sağlar engelli olman bir şey değiştirmez 657 sayılı kanun kapsamındasın.
yeni başlayan lisans mezunu düz memur 8500 alır.polis,öğretmen vs nöbet ve ek derslerle daha fazla alır.
8.695 tl
1,5 yıldır Mebde vhki
Önlisans mezunyum
Lisans tamamlasam ne kadar fazla alırım?
@Reyhanman
ben daha fazladır diye düşünüyordum. hele de bu dönemde hem de yapılan son zamla mı böyle oldu? keşke böyle olmasaydı . hak değil bu .
@hanifeaydin
Bence bunlar bu kadar değil ya bu kadar sayıda net maaşları budur üstüne bunların bir çok Hakkı oluyor bildiğim kadarıyla şu an çalıştığım yerde 10 bin lira alıyorum ben o zaman niye memurluk için çıkayım ki bu işten