Birkaç ay içinde heyete çıkarsın Özür durumuna ve senin bahsettiğin meslekte yetersizlik durumuna göre karar verirler
Birkaç ay içinde heyete çıkarsın Özür durumuna ve senin bahsettiğin meslekte yetersizlik durumuna göre karar verirler
Hocam benim zaten yüzde 45 sürekli çalışabilir engelli raporum var hastalığım bipolar düzenli olarak kontrole gidiyorum heyette tüm doktorları mı gezeceğim sadece psikiyatri ye mi gideceğim nasıl olacak hocam
Müfettiş beni ders anlatmada bilgi yönünden yetersiz buldu
Bipolar olduğun için sadece psikiyatri heyete gideceksin
Hocam siz kaç yıl önce geri hizmete alındınız hangi birimde görev yapıyorsunuz heyetten alınacak raporda ne yazmalı süreç kaç ay sürdü iyi akşamlar
Yaklaşık 10 sene önce geri hizmete alındım Son 3 senedir okul kütüphanesindeyim Heyet raporunda ne yazması lazım ? onu hatırlamıyorum
Geri hizmete alınan öğretmen özlük hakları korunuyormu
@(Gölge)
Aldığı maaş , normal memur maaşına indirilir.
Hocam heyete çıkma zamanı gelince okuluma yazı mı gelecek yoksa istediğim zaman mı çıkacağım ben aslında memurluk pek istemiyorum şikayetler üzerine okuluma müfettiş geldi dersime girdi beni yetersiz buldu seni memurluğa vereceğiz dedi heyet raporunu almassam öğretmenlikte kalır mıyım
@omergokay
O kadar detaylı bilgi sahibi değilim. İlçe milli eğitime falan sorabilirsin...
kardeşim mis gibi öğretmenlik bırakılır mı ? ne gibi eksikliğiniz vardı ki böyle bir durum başınıza geldi ?