4000 olacak zaten..ama ekmek istanbulda 3.5 lira oldu.şimdi asgari ücret 4 bin olsa ne yazar..
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4000 olacak zaten..ama ekmek istanbulda 3.5 lira oldu.şimdi asgari ücret 4 bin olsa ne yazar..
Engelli maaşı ne olur sen ondan haber ver
asgari ucretle beraber gelir kriterine takilan binlerce insan engelli maasi almaya hak kazanacaktir..memur ve emekli maaslarininde hemen hemen asgari ucret kadar yani yuzde 30.35 civarinda kesin zammi var..engelli ve bakim maaslarida bundan aşşaği olmayacaktir..çünku TÜİK enflasyon oranlari ile bu kriz için yapilacak iyilestirme zamlari birbirini baglamiyor..enflasyon rakamlarina göre zam olmayacak..tüm maaşlara ve sosyal yardimlara iyileştirme zammi gelecek..tahminim
40.69 raporlular=850.900
70 üzeri raporlar=1300-1400 civarı
NOT:tekrar ediyorum maaş zamlari bu krizde enflasyon oranlarina göre degil hükümetin vicdanina ve devletin imkanina göre olacaktir..umarim bütün insanlarimiza gecinebilecekleri kadar maaş artışi yapilir..
engine katılıyorum 1300 1400 inş daha cok olur
asgari ücret 3900 - 4100 arasında olacak gibi, vatana millete hayırlı olsun şimdiden , emeği geçenlerden Allah razı olsun
@true blue
Bu rakamlardan aşağı olmaz diye tahmin ediyorum ben.
Asgari ücret normal de 3850 - 3900 TL.arası olur 4000 TL üzeri bir zam olursa Şubat, Mart ve Nisan ayları faizleri aniden yükseltip, doları biraz düşürecekler ve baskın bir erken seçime gidilecek demektir...
Yaratılan birkaç aylık refah ile seçimi yapma şansını kaçırırlarsa bir daha belini doğrultamaz ve yerle yeksan olurlar.. Not alın bir kenara...
@algaNihat
Herkesin içinde bir umut var doğrusu
Asgari ücrete net olarak 750 TL zam uygulanacak. 2022 ortalama 3600 TL net asgari ücret olacaktır.
@engin9
Reisin bas danismanisin galiba memura emekliye %10 +5 verecek en fazla 30 35 nereden çıktı.
Asg.ucrete enflasyon ustu zam olacak dedi
3600 - 3750 civari olur.
bunlar3700 den fazla vermez bence
3700 4000 Aarasında bir rakam bekliyorum ben
@DJ_BORAN
4000 TÜRK LİRASI ndan fazla olmaz diyorsunuz yani