Ben de bipolarin hergun dayanamıyorum. Umarım bu esnek çalışma çıkar. gerçekten çok zorlanıyorum.
@ayDÜNYAvazo geldi hocam bugün açıkladı Cumhurbaşkanı:
https://www.milliyet.com.tr/galeri/k...k-mi-6480487/2
Ben de bipolarin hergun dayanamıyorum. Umarım bu esnek çalışma çıkar. gerçekten çok zorlanıyorum.
vaybe ben pıslıgın ıcınde calısıyorum sukredıyorum bıde şizofrenım sız bulmussunuz ne dıcem bılemdım 12 saat calısıyorum bıde sukur dıyın yaaaaaaaaaaa
Aslında idare izin verdi, ama ben resmiyete binmesi için rahatsızlığımı sebeb sunup mesai saatlerimin 9:00 - 12:30 olacak şekilde yarım gün mesai yapacağım şekilde düzenlenmesini istediğim bir dilekçe yazdım, doktordan da yaşadığım rahatsızlığın tespit edildiğine dair bir rapor alacam ve bu dilekçeye ekleyecem, avukat ile görüşüp son düzenlemeleri yapacağız ve avukat ile dilekçemin geri çevrilmesi durumunda mahkemeye verdiğimde davayı kazanıp kazanamayacağımı da konuşacağız. Süreci kazanacağıma eminim, arkadaşınız yarım gün mesai yapacak bundan sonra şimdiden darısı size...
Bu da dilekçe:
İLGİLİ MAKAMA
Kurumumuza Devlet Personel Başkanlığı sitesinde 29.05.2015 tarihinde açıklanan EKPSS – 2015/1 sonuçlarına göre atanmış olup 30.06.2015 tarihinden bu yana engelli personel statüsünde görev yapmaktayım.
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 100. Maddesinde günlük çalışma saatlerinin tespitinde engelliler için: “… Engelliler için; engel durumu, hizmet gerekleri, iklim ve ulaşım şartları göz önünde bulundurulmak suretiyle günlük çalışmanın başlama ve bitiş saatleri ile öğle dinlenme süreleri merkezde üst yönetici, taşrada mülki amirlerce farklı belirlenebilir.” hükmü kayıt altına alınmaktadır.
Bu itibarla, genellikle öğleden sonra yaşadığım göz felci rahatsızlığımın istirahat etmemi gerektirmesi sebebiyle mesai saatlerimin 9:00-12:30 olacak şekilde belirlenip yarım gün mesai yapmam noktasında gerekli iznin verilmesini istiyorum.
Bilgilerini ve gereğini saygılarımla arz ederim.
Geçmiş olsun....
Allah yardımcın olsun