TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ergal81 Avatarı

Gerçek Adı
    ismail hakkı ergal
    Son Giriş
    21.06-2022
    Saat
    22:23
    Yaşadığı Yer
    bilecik
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar,24 yaşında üniversite mezunuyum.Yakın zamanda bir bankaya giricem(mülakat aşamasında kesin değil) ve nörolojik mesane hastalığım var fakat daha rapor almadım.Hastalığımın rapor alınacak düzeyde olduğunu yeni öğrendim.Ben bu raporu almak benim iş hayatımdaki yükselmemi engeller mi ?Sizi hiç geriye attı mı ? Ekpss'den 90 üstü alabileceğime inanıyorum fakat raporu almadığım için iki sene sınavı bekleyeceğim.Atama var mı?Uluslararası ilişkiler mezunuyum.Kısacası rapor almadan mı iş arayayım ya da raporu alıp engelli kontenjanından mı işe gireyim?İş ilanlarına baktığımda sürekli engelli temizlikçi vs arıyorlar kimsenin işine lafım şuan bir dükkanım var özel sektöre girip para biriktirmek istiyorum esnaflıktan artık anca kendinizi geçindiriyorsunuz dükkana ailem bakacak..

Forum Moderatörü
    Life Avatarı

Gerçek Adı
    ---
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    20:52
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    385
    Verilen Beğeniler
    412

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @ergal81

Ekpss sınavına girip bir devlet kurumuna atanırsanız görevde yükselme sınavları sonucu başarılı olarak yükselmeniz mümkün, engelli olmanız görevinizde yükselmenize engel değil.