TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
Toplam 51 mesajın 46-51 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    gul2011 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    170
    Verilen Beğeniler
    137

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @login çıkan genelgede yöneticiler hariç diyordu hatta benim müdürüm de önceden daha sert davranırdı kendisinin de rahatsızlığı çıkınca ve izne çıkamadığı için anlayışlı davranıyor. Dönüşümlü çalışanlar yarım gün çalışıp evine gidiyor işleri tam yapmıyorlar onlar yokken ben aranıyorum ve elimden geldiğince yardımcı da oluyorum. Evden de yazı yazdığım oldu. Ya da arkadaşın yazması gereken yazıyı ben yazıp maille gönderiyorum sen imzala gönder diyorum. Yani çalışmak sorun değil, hastayken zorluk çıkartılması sorun. Siz müdürseniz mecbursunuz biraz

Üye
    srkn2113 Avatarı

Son Giriş
    19.05-2020
    Saat
    08:45
    Yaşadığı Yer
    çankırı
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    10

1 haziranda okular açılınca bizim izinlerde bitiyor mu

Üye
    kenan91 Avatarı

Gerçek Adı
    Kod adım Mahmut :)
    Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    12:58
    Yaşadığı Yer
    Hayalimde MOSKOVA :)
    Alınan Beğeniler
    130
    Verilen Beğeniler
    367

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @evlats
    Kamuda öyle bir şey yapamazlar. Ayrıca İş kanununa göre sokağa çıkma yasağı olan bir çalışana illa işe geleceksin diye bir baskı yapamaz, zorlayıcı sebep kapsamına girer, aynı zamanda da işçiyi yasaya aykırı harekete özendirme, hukuka aykırı hareket etmeye zorlama olarak değerlendirilir diye düşünüyorum. Özelde sektör için de geçerli bu dediğim, ben büyük sorun yaşıyorum şu ara iş yerimle, iş kanununu epey okudum ve bir kaç avukatla da görüştüm. Şu an çalışanlar keyfi işe gitmemezlik yapmıyor, sokağa çıkma yasağı var. Özetle; KORKMAYIN! Yasalar bizden yana. Çünkü HAKlıyız.

@Styric
    Kısmet katılıp kısmen katılmıyorum, özelleştirmenin doğru bir şey olmadığını yaşadığımız dönemde gördük, ancak kamunun bir çok noktasındaki kişiler yüzünden kurumların doğru yönetilemediği de bir gerçek. Ayrıca özel sektörde her kuruluş aynı değil, ben Türkiye'nin enerji sektöründeki en büyük şirketinin birinde 3 yıldır çalışıyorum. Görevim dışında bir işte çalıştım ve asgari ücret maaş aldım, işe girince öyle anlaşmadık ama yeni olduğum için işi kaybetme korkusuyla kabul edip devam ettim. Diyeceğim kısaca haklı olduğun kadar haksızsın da, işleri profesyonel ve ahlaklı ve de başarılı olanlara vermek gerek...

Bu arada iki böbreğimde de büyük sıkıntı var, %78 engelli raporum var, kolum 10 kısa vs olsaydı işe giderdim ama böyle bir engelle işe gitmem intihardan farksız olur. Devletimizin koymuş olduğu yasağa şahsen uymaya mecburum.

Üye
    login Avatarı

Son Giriş
    29.03-2023
    Saat
    06:41
    Yaşadığı Yer
    TÑŒrkiye
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    81

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @gul2011

Evet ama kronik rahatsızlığı olanlar hariç.Yani bu durum bile idari izne gerekçe olmuyor.İlk kararnamede izinli idik.Sizin dediğiniz gibi olsa ikincisinde de izinli olmamız gerekiyordu. Okulda şu an tüm işler uzaktan yürütülebiliyor ve fiilen bulunmaya hiç gerek yok.Zaten tek yönetici değilim.

Bence bu idari izin engelli personele de uzaktan çalışma şeklinde verilmeliydi.Zira çalışmayı engelleyecek bir durum söz konusu değil.

@kenan91

Şu an ki iş kanununa göre sadece maskesiz çalışmak bile işverenin iş sağlığı ve güvenliği yükümlülüklerini yerine getirmemesi demek oluyor.

Üye
    gul2011 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    170
    Verilen Beğeniler
    137

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @login kronik hastalıklarda yöneticiler de dahilse onu bilmiyorum daha doğrusu çok dikkat etmemiş olabilirim yönetici olmadığımdan
    uzaktan çalışmayı benim müdür de dedi ama onun için kurum bilgisayarı verilmesi lazım kendi bilgisayarımdan her siteye giremiyorum bakanlık takipli olmadığı için. Bir de yaptığım işlerde yazıcı da lazım o yüzden bana bir şey denmedi ama bilgisayar verilse çalışırım ne olacak, sonuçta memuruz işlerin yürümesi mümkünse evden de çalışırım.

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    08:13
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @gul2011

İdarî izin ilk gününden bu yana evden çalışma yapıyorum yazı geldiği zaman gece dahi olsa yazıp imzalayıp gönderebiliyorum, çıktılarıda kuruma gittiğim zaman hiç acelesi yok, zaten yazdıklarımı evrak kayıtta görebiliyor oradan çıktı alınabilir, kurumun işleri kesinlikle aksamıyor kimseye de muhtaç değiliz iş yapacak olduktan sonra uzak yakın fark etmiyor
    Konu sneyper tarafından değiştirilmiştir (05.05-2020 Saat 22:37 ).

Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234