TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ALİ YILDIRIM Avatarı

Son Giriş
    26.05-2023
    Saat
    08:02
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Değerli kader arkadaşlarım,
    2005 yılında emekli oldum. Şu an S.S. 135 nolu Taşıma ve İşletme Kooperatifinde Müdür olarak çalışıyorum. Sigortam ödeniyor. Covit 19 Pandemi sürecinde (Nisan-Mayıs) aylarında çalışma yapmadık. Ancak ben bu pandemi döneminde devlet yardımı alamadım. Bu konuda ne yapılması gerektiğini bilen varsa bildirirse memnun olurum

Üye
    Ufukalp Avatarı

Gerçek Adı
    Ufuk
    Son Giriş
    15.04-2023
    Saat
    17:17
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1.220
    Verilen Beğeniler
    543

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @ALİ YILDIRIM
    Bir şey yapmanız gerekmiyor, çünkü emekli çalışan olarak sizin kısa çalışma ödeneği hakkınız bulunmuyor zaten. Sigortam yatıyor demişsiniz, o yatan sigorta uzun vadeli sigorta kollarına tam sigorta değil, sadece iş kazası ve meslek hastalıklarını kapsayan SGDP ( Sosyal Güvenlik Destek Primi) Ayrıca emekli çalışanlardan işsizlik fonuna kesinti de yapılmaz. Bu yüzden kısa çalışma ödeneği almamış olmanız normal.

Üye
    mxa Avatarı

Son Giriş
    07.05-2021
    Saat
    14:09
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Selamün Aleyküm arkadaşlar, Belediyede KHK lı olarak çalışıyorum. Kısa çalışma ödeneğine biz engellileri alabiliyorlarmı?
    Yazın uyguladıkları kısa çalışma ödeneğine beni işkur almamıştı hatta ilk ay kesinti oldu sonra beni işyerine çağırarak çalışmamı (maaşta kesinti olamayacağı için) istemişlerdi.
    1 Aralıkta yeni kanun çıktı sanırım aramızda avukat olan varmı? Biz engellilerin maaşlarını kesebiliyorlarmı?

İşe gidemeyecek olanları kısmen devlet ödeyecek diye başlıkta yazmışsınız ve engelliler için bir düzenleme yok. mevzuatta da yazmıyor. Engelli maaşı kesilemez diye biliyorum. benim maaşım kesintiye uğrayacak. Buna hakları var mı? bunu nasıl öğrenebiliriz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12