@keyemsi
Bende de kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır diyor aile hekiminiz ya da klinik doktorunuz ilgilenecek dediler 184 ten
@keyemsi
Bende de kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır diyor aile hekiminiz ya da klinik doktorunuz ilgilenecek dediler 184 ten
Benim düşüncem aşağıdaki hastalıkların olması gerektiği düşünüyorum.
1. Astım : kesinlikle olması gerekiyor. Astımlı kişi ağzında maske ile hava alması zor.
2. Uyku apnesi ; olmaz olmalarda,
3. Görme ve bedensel engelliler;
4. Hamile bayanlar
5. Hipertansiyon hepsi
6. Şeker hastalığı hepsi
7. Engelli tüm memurlar topu topu %3 en fazla %4 lük bir personel , düşünüyorum. İş yükü olmaz. Kesinlikle
Haberler de sadece şimdilik memur-sen bu konuda yazı yazdı.
İnşallah bu salgın biterse bu sorun dünyada en kısa sürede kalkar.
@yusufsarikaya
Sağlık Bakanlığının resmi yazısı
![]()
@Kahramank25
Bundan birsey cikarmi
@mutineer901
Listeyi göremiyorum g 71.2 var mı
Bu 2. Maddeden ötürü mü kayıt bulunmamakta diyor acaba
Az önce gelen haberle Kamu’da görevli hamile personellere idari izin verilmiş. Olması gereken buydu zaten. Hadi biz engelli kronik falan neysekte hamileler izinli olmalıydı bu dönemde. Bakalım bizim durumlar ne olacak?
Engelliler e yokmu biz insan degilmiyiz yani tek eli olan nasil korunacak
e nabızda kod yanlış girilmiş cefasını ben çekiyorum
Bizlerede verilmeli ama işte nedense hastalıklar ayrıştırılıyor. Zaten idari izinli olanlara yattıkları yerden maaş alıyorlar gözüyle bakmaya başlanmış iyice. Sanki hasta olmak bizim istediğimiz bi şeymiş gibi
Eğer şu yukarı arkadaşın paylaştığı sağlık bakanlığı yazısı doğruysa enabızdan ziyade başka türlüde çözümler olacak gibi
@mutineer901 yazının ekini de paylaşır mısınız? Sitelerde farklı çıkıyor.
@gul2011
sizin izin işi oldu mu şimdi izinli misiniz bende bi değişlik yok yine kayıt bulunamadı diyor.
Arkadaşlar ne yapacağız son durum ne yukarıdaki yazı da ne diyor yani kayıt çıkmasa bile 3 kere aynı teşhis olursa izinli miyiz.
e nabızda kronık hastalıklarımda kayıtlı bılgınız bulunmamaktadır dıyor bu ne şımdı .d
Arkadaşlar ben 0501183 01 83 nolu cimere engelli idari izinleri için yazdim sizde yazın ne kadar çok olursa sesimiz duyurulur