ulan keşke bizde devet işine girsek de bizde evde değil işyerinde çalışsak....
@çirkin
meb e gelen yazıda 3 adet tablo doldurularak valiliğe gönderilmesi istenmiştir. 1 nolu tabloda engelli, hamile ve kronik hastalar için doldurulmasını istediği halde kimi engelli dönüşümlü kimi de evden çalışma şeklinde yazıldı. Ben evden çalışıyorum.
Zaten mühendis olduğum için gerektiği zaman okul inşaatlarına gidiyorum. Evde olmayacak işlerde sadece işyerine gidiyoruz. teknik elemanlar uzaktan çalışıyor bizde
ulan keşke bizde devet işine girsek de bizde evde değil işyerinde çalışsak....
İzmirde Görev Yapan Arkadaşlar Güzel Haber Geldi.
HAFTALIK DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK ÇALIŞACAKLAR
60 yaş ve üstü personel, il müdürleri hariç olmak üzere idari izinli olacak. Engelli çalışanlardan yüzde 40 ve üzeri raporlu olan personel ikinci bir emre kadar evden çalışacak. Diğer personel, haftalık dönüşümlü olarak çalışacak.
Bizde önceden dönüşümlü çalışma vardı simdi uygulanmıyormus herkes ise gidiyor yani. Ben hariç ama her an cagrilabilirim.
@murat220
Balıkesir MEB'den gelen yazıda doldurulması gereken bir tablo gelmedi okullara, sadece yazı geldi o yazıdada sadece kronik ve hamile çalışanlar idari izinli şeklinde ibare var, bu konuda bilgisi olan varmı
@efe4210
okulları bilmiyorum. ben il milli eğitimde çalışıyorum. valilikten gelen yazıda engelli ibaresi vardı. başka yerde de geçmiyordu
@gul2011
vaka sayıları artmakta iken diğer arkadaşlarada bence izin çıkabilir ortalık yine karışık yasaklar ardı ardına gelmeye başladı çünkü
Izmirdeki valiliğin açıklamasında %40 engeli olan ancak e nabizdan belge getirecek diye bir ibare var.Eski raporlu olan ve sisteme işlenmemiş raporlular bu durumda ne olacak..Valiliği aradım suistimal edilmesin diye yazdık diyorlar.Engelli kadrosunda çalışan vergi indirimi bulunan tüm kamu çalışanları bu şartları taşıyor neyi belgelendirecegiz hala... Tamamen çelişiyor valilik kendiyle eski raporlar geçerli diyor aile sağlık bakanlığı e nabiza işlenmesi ne demek
Bütün kamu ve kurumları kapsamıyor. Sayfasında belirtmiş.
Günlük Çalışma Saatleri Hakkında Duyuru
@PRENSESSIZPRENS
Bence de ama şöyle bir durum var ki genelge kesin ibare ile idari izinli sayilacak demiyor idarenin inisiyatifine birakildi ben engelli ve kronik hastaligi olan bir personel olmama ve elimde onca raporum (engelli /ilac/durum bildirir raprorlari ve enabiz ciktisi) olmasina ragmen bu izni zar zor aldim, evdeyken de hic rahat bırakılmadim bizde boyle sorunlar var o yüzden amirler kendi kafasina göre cagirabiliyor ben de o sebeple cagrilabilirim dedim simdilik bir sey yok bakalim ne olacak
@GÜNEY_666
O değerli zamanını buralarda harcayacağına, kıçını kırıp, oturup ders çalışacaksın o zaman ULAN !!!
( Ulan ? Bankamatik Memuru ? Bunlar nasıl kelimeler terbiyesiz insan ? Önce Türkçe yazmayı öğren, sonra devlet memuru olup, evden çalışma hayalleri kur !!!! )
@gul2011
yanlız degilsin aynı durum bendede var gıcık bi amir var başımda emekli olsun yada artık birim değiştirsindiye beklıyorum yoksa bakalım durum ne olacak.... bende evragı çıkarıp insna kaynaklarına verdım buna haber gittti beynı yandı kım dedi sanada çıktı aldın verdın. akşama kadar tuttu gıcıklık olsun dıye hayırlısı bakalım
Arkadaşlar gelin destek olun mağdur olan engelli kalmasın beraber Twitter çalışması yapalım İzmir’deki engellilere verilen hak mağdur olan engellilerede verilsin sustukça bizi duyan olmayacak![]()
Cumhurbaşkanlığının mart ayındaki gibi kararname çıkartması gerekiyor