TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Esir Hayat Avatarı

Son Giriş
    11.08-2020
    Saat
    09:27
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar merhaba
    Benim şöyle bi sorum olacak
    8 yıldır özel sektörde işçi olarak çalışmaktayım
    Hastaneden psikiyatri hastası (bipolar) olduğuma dair teşhis kondu
    İşyerim bu hastalığımı gerekçe göstererek beni tazminatsız işten çıkartabilir mi acaba ?

Üye
    k.sahin Avatarı

Son Giriş
    08.07-2020
    Saat
    03:57
    Yaşadığı Yer
    dünya
    Alınan Beğeniler
    33
    Verilen Beğeniler
    3

@Esir Hayat

O gerekçe ile tazminat hakkını elinden alamazlar. İş kanununda yazan olumsuz haller dışında böyle bir hakları yok.
    Doktorun bu hastalıkla çalışamazsın mı diyor? Bu çıkarılma fikrine nereden kapıldınız ayrıca?

Üye
    Esir Hayat Avatarı

Son Giriş
    11.08-2020
    Saat
    09:27
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
    Hani olur ya tazminat vermemek için gerçek dışı bi ifade ile ( bu adam hasta, insanlarla anlaşamıyor, sürekli sorun çıkartıyor, öfke kontrol sorunu var vs) 2 de şahit tutar olur mu olur yani
    Hastalığımı hiç bilmeseler daha iyi olur sanki

Üye
    k.sahin Avatarı

Son Giriş
    08.07-2020
    Saat
    03:57
    Yaşadığı Yer
    dünya
    Alınan Beğeniler
    33
    Verilen Beğeniler
    3

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bakın anlatamadım galiba, bu işin uzmanı pskiyatri doktorudur. Doktor çalışmanıza mani bir durum olsa bunu resen kayıt altına alır. Alma sorumluluğu vardır. Siz fazla kuruntu yapıyor olmayasınız? Doktorunuzu değiştirin bibolar nedir, çalışmanıza manidmidir bilmiyorum. Tek doktorla yetinmeyin gidin şikayetlerinizi başka doktorlarla daha paylaşın. Öfkelenmeyen insan yoktur. Öyle olsa mecliste sabah akşam birbirine giren yaşı başı olan adamların işyapamaz raporu olurdu. Biraz mantıklı olun. Haksızlıklar karşısında herkezin verdiği tepki bir olmaz. Kimisinin tepki vermediği olaya sizin tepki vermeniz sizin uyumsuz olduğunuzu göstermez. Farklı duyarlılıklarımızın olması doğaldır. Başkalarının ne dediğini de çok önemsemeyin. İçimizde ne hasta zihniyetli insanlar dolaşıyor kim bilir(bkz; fetöş)?