TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    isoduzce Avatarı

Son Giriş
    19.04-2012
    Saat
    16:47
    Yaşadığı Yer
    DÜZCE
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar BİMER diye bir kurum var.başbakanlığa bağlı.google dan bimer yazarsanız girersiniz.burdan istediğiniz şikayeti yazabiliyorsunuz.devletin tüm organlarına gönderebiliyorsunuz.eğer topluca aynı konuyu şikayet konusu yazarak gönderirsek mutlaka sonuç çıkar.ve mutlaka cevap geliyor.cevap gelmesse tekrar yazın.bimerde bulunan çalışanlar ilgili konuyu hemen ilgili bakanlığa yönlendiriyorlar.ilgili bakanlıkta size bilgi gönderiyor.sizde gönderdiğiniz tarih ve sayı numarasıyla takip ediyorsunuz.
    ayrıca özürlüleri işten çıkarma konusunda iş avukatlarına başvurursanız mutlaka lehinize bir karar çıkabilir.en azından haklı olduğunuz bir gerçekse manevi tazminat alabilirsiniz.hukuk devletinde yaşıyoruz.hakimler mutlaka lehinize karar verir.%80 çünkü normal bir çalışan değiliz adı üstünde özürlü çalışanız işverende bunu bile bile bizi işe alıyor çıkarırkende hesabımnı vermeli!!!!!!!!!!

Üye
    Mustafa kemal70 Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa Kemal
    Son Giriş
    05.07-2022
    Saat
    21:28
    Yaşadığı Yer
    Dunya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK burdan yapabilirsin

Üye
    SoN_sAvAşÇı Avatarı

Son Giriş
    07.01-2019
    Saat
    04:14
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar malesef hep ezilen engelli ve yoksul kişiler oluyor kimse yoksulun ve engellinin yanında değil sadece parası olan veya güçlünün yanında olmayı seçiliyor eger gerçekten birşeyler yapılması gerekiyorsa ilk olarak işci bulma kurumlarından başlanaçak bura düzeltirirse birşeyler olur

Üye
    tunç ballı Avatarı

Son Giriş
    15.03-2013
    Saat
    15:09
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

evet haklısın ilk önce işkur dan başlıyacaksın ,yep yeni bir yönetim ,yep yeni bir zihniyet....

Üye
    sevic Avatarı

Gerçek Adı
    sevinc
    Son Giriş
    02.03-2016
    Saat
    20:26
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaslar calısma bakanıygını engellı sıtesınde bı yazısını okudum 1998 de alınan raporun devamlı oldugunu ıs yerıne gırerken verılen derejenın devamlı oldunu yazıyo o raporun yenı tarıhe gerk kalmadan vergıden muaf olarak ısleme koya bılırmıyım eskı raporumu

Üye
    banderas Avatarı

Son Giriş
    02.10-2019
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

şikayet edeceğim tabiki daha çıkş kağıdımı bile imzalatmadılar ve beni cezadan kurtulmak için aldılar işkurun bütün evraklarında daimi olarak geçiyor bu ne demek peki bir anlamı yokmu .

----------

desteklerinizi bekliyorum.

Üye
    tunç ballı Avatarı

Son Giriş
    15.03-2013
    Saat
    15:09
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

işkur yetersiz yani sessiz kalıyor işverene karşı,afedersin dut yemiş bülbül misali.bu konuların takipçisi işkur olması lazım.işveren istediği gibi ,işine geldiği gibi hareket ediyor.ben sürekli olarak internet üzerinden işkur un özürlü iş ilanlarına bakıyorum genelde boşalan kadrolar hep aynı ,şirketler aynı ,acaba orada özürlü bireyler niye sürekli olarak işten ayrılıyor o şirketlerden.demek ki var bir neden işkur un bu nedeni bulup gidermesi lazım

Üye
    Arıkan Avatarı

Gerçek Adı
    ARIKAN
    Son Giriş
    19.12-2016
    Saat
    12:23
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Ben de sikayet ettim bimerde sorusturma istedim son 2 aydir yapilan toplu gorusmeler neticesi hic bir firma engelli almadi diye ve iskur goz yumuyor diye sorusturma acildi

Üye
    Arıkan Avatarı

Gerçek Adı
    ARIKAN
    Son Giriş
    19.12-2016
    Saat
    12:23
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    İşkur tarafından yapılan Engelli alımları için özel sektörce toplu görüşmeler yapılmakta fakat bu görüşmeler sadece görüşme boyutunda kalmakta işkur kısaca engelli açığı bulunan firmalara görüşme sonrası cezai işlem uygulamamakta bu durumda bir çok engelli bireyi mağdur etmekte , sorunun en önemli nedeni ise bimer yapılan şikayetleri sadece ilğili bakanlığa iletmekte bakanlık cezai işlem uygulamayan ile il sadece klasik bir takım cevaplarla konuyu kapatmakta asıl sorumluluk bu konuda bimer iletişim merkezine düşmekte yapılan şikayetlerin bimer,e hiç bir getirisi yaptırımı yoktur takip yok yaptırım yok o halde bimer e şikayet etmek durumu düzeltmemektedir bakanlık ise konuyu sadece iletmekte kalmakta başkaca bir inceleme soruşturma açmamaktadır Özel sektörde alması gerekli olan Engelli alımını yapmamaktadır bu konuda bimer ne yapmayı düşünmektedir

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12