Birkaç gün önce cevap yazdım, yazımda küfür falanda yoktu silinmiş hangi yönetici sildiyse benimle iletişim kursun
Ben 2008 11 Eylülde memurluğa giriş yaptım seneye eylülde 15 yılım dolacak emekli olmayı düşünüyorum emekli olurken derece kademem 3/2 olacak Cumhurbaşkanı 1. derecede olanlar yararlanacak dedi ama ayrıca tüm emekli memurlar da faydalanacak dediler kafa karışıklığı oldu benim gibi 15 yılda emekli olan ve derecesi 1 olmayanlar için bir faydası olacakmı bilgisi olan varmı
Birkaç gün önce cevap yazdım, yazımda küfür falanda yoktu silinmiş hangi yönetici sildiyse benimle iletişim kursun
3600 EK GÖSTERGE üzerine şuan "BİLGİ ÇÖPLÜĞÜ" vardır.
Nedense sana doğru söylüyorsun diyeceğim hiç aklıma gelmezdi hayret şaşkınım
zaten bu sitenin o dediğinden 3600 meselesi yani ne olacak şu Avrupanın durumu
bugün kaç başlık açtın veya kaç kişiye soru sordun benim yazımı kaldıran o yöneticilere söyle
Tüm memurların ek göstergesinde 600 puanlık artış yapılacak. Ek göstergesi 2200’den 3600’e çıkartılanların emekli aylığı 1.391 TL artacak. Ancak bu artıştan yararlanmak için 15 Ocak 2023 tarihinden önce emekli olmamak gerekiyor.
15 Ocak 2023 tarihinde uygulanmaya başlayacak olan ek gösterge 5434 SK tabi memurları nasıl etkiler?
(Ek Göstergenin Uygulanmasına daha 206 gün var)
(Bu süre zarfında emekli olacakların hiçbir hakkı olmazmı)
(Yanlız bu kanun çıkmadan emekli olanların geriye dönük olarak herhangibir hak talep edemeyecekleri açıklanmıştır)