TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 19 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    archimonde87 Avatarı

Son Giriş
    30.06-2020
    Saat
    14:45
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ne iş yapar? Çalışma ortamı, haklar vs. Bilinmesi gereken herşeye nasıl ulaşabilirim? (Google istediğim sonucu vermiyor.)

Üye
    dyt ankara Avatarı

Gerçek Adı
    selma
    Son Giriş
    10.03-2019
    Saat
    00:38
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Bir de meb e atandıktan snra asaletimiz onaylanınca mı tayin isteyebiliyoruz.sanırım bir defaya mahsus tayin hakkı varmış ikametgahın bulundgu yere.ama ikametgahımın olmadgı yere de tayin verebilir myiim şartlar nedir???

Üye
    emos55 Avatarı

Son Giriş
    19.06-2019
    Saat
    11:49
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Bilgisayar da yapılan tüm işleri yapar, düz memur gibi. Atanır atanmaz tayin isteyebilirsin. Evine en yakın yerde çalışma hakkın var.

Üye
    thebipolar Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    aydın
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    31

@emos55

tayin isteme durumu kesin mi ona göre tüm meb leri yazmayı düşünüyorum eğer tayin olmazsa sıkıntıı olacak sıralama 590

sıralamam 590 500 kişilik öğretmen alımından sonra önümüzden giden kaç kişi olmuştur

Üye
    tyn Avatarı

Gerçek Adı
    Yusuf
    Son Giriş
    03.12-2021
    Saat
    06:21
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    13

Büro memuru gibi çalışır.mesela ben daimi işçi yım tel.santralinde santral memuruyum yanımda biri memur kadrosunda diğeri de v.h.k.i. iki kişi daha var..

Üye
    NayKoL Avatarı

Son Giriş
    04.08-2020
    Saat
    09:29
    Yaşadığı Yer
    DENİZLİ
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    2

Tayin olacağınız yerde kurumda açık varsa tayin isteyebilirsiniz. Açıklık yoksa hemen tayin olamıyorsunuz diye biliyorum.

Üye
    gambyad Avatarı

Son Giriş
    14.02-2019
    Saat
    23:21
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    9

Arkadaşlar birden fazla sorum var ve hiçbir yerde doğru düzgün cevap alamadım.
    1-Vhki tam olarak ne iş yapar?
    2-atıyorum ben sakarya meb vhki yazdım ve geldi. Nereye atanacağım? ilkokul? ortaokul? lise? Milli eğitim müdürlüğü? hangisine atanacam ve de bunu kim nasıl belirliyor? sakarya iki kişi alıyor Ali ile ben kazandım. Bir kişi milli eğitim müdürlüğü binasına lazım bir kişi de bilmem ne lisesine lazım. hangimiz nereye gidecez? nasıl belirlenecek?
    3-diyelim ki sakaryaya atandım. hangi belgeler gerekiyor ve ne zamana kadar başvurmam gerekiyor?
    4-yine sakaryaya atandım ama benim evim sapancada. atandığım yer ise taa hendekte yani sakarya nın tam sınırı öbür ucu. ben dilekçe vererek sapancaya aldırabiliyor muyum? birçok kişi hakkariye çıksan da dilekçe vererek hiç hakkariye gitmeden sakaryaya aldırabilirsin demişti. aynı şey şehir içinde geçerli mi yoksa ev mi taşımam gerekiyor. engelimden dolayı ev taşımam vs bayağı zorlanırım ondan soruyorum lütfen yanlış anlamayın..

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama inanın kime sorsam biri a diyor öbürü b diyor. kime inanacağıma şaşırdım. Burada tecrübeli ve bilgi sahibi kişiler vardır. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Üye
    gsli Avatarı

Son Giriş
    03.05-2023
    Saat
    16:37
    Yaşadığı Yer
    11
    Alınan Beğeniler
    17
    Verilen Beğeniler
    14

@gambyad

1) VHKİ; Resmi yazışmalar, dosyalama işleri, arşiv işlemleri, personel işlemleri gibi müdürün vereceği görevleri yapar.
    2) Atandığın ilde, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapıyorsun. Çalışmak istediğin 3 kurumu tercih ediyosun. (Bu ilkokulda olabilir, lise de, milli eğitim müdürlüğü de halk eğitim, çıraklık eğitim vs.) boş kadro durumuna göre atama yapılıyor.
    3) Atandıktan sonra gerekli belgeleri telefonla arayarak öğrenirsin. Zaten sende olan belgeler istenecek. (Diploma, sağlık raporu, sabıka kaydı, kimlik fotokopisi gibi)
    4) Farklı bi ile atanırsan bulunduğun yere tayin isteyebilirsin.

Üye
    gambyad Avatarı

Son Giriş
    14.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    9

@gsli

çok teşekkür ederim. belli ki bu konularda fazlasıyla malumatı olan birisin. peki meb vhki atandım diyelim. kılık kıyafetim nasıl olacak. takım elbise giymek zorunda mıyım veya sinek kaydı traş olmak?

ve bir de dediklerine göre atandığın gibi maaş alıyormuşsun. yani ay sonunda değil ay başında dediler. bu ne kadar doğru? ve çalışma saatlerim kaç kaç olacak acaba? kafamda çok fazla soru var kusura bakma soru yağmuru oldu biraz ama

Üye
    gsli Avatarı

Son Giriş
    03.05-2023
    Saat
    16:37
    Yaşadığı Yer
    11
    Alınan Beğeniler
    17
    Verilen Beğeniler
    14

Takım elbise giymek zorunda değilsin. Şuanda sendikaların eylemi var saç sakal, kılık kıyafet serbest o yüzden.
    Maaşı da göreve başlayanğın günden sonra ayın 15’inde alırsın. Örneğin 30 ocakta göreve başlarsan; 15 şubatta birbuçuk aylık maaş alırsın.
    Çalışma saatleride normal memur gibi..

Üye
    gambyad Avatarı

Son Giriş
    14.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    9

@gsli

08-17 yani. tekrar teşekkür ederim. ben bilgisayardan pek anlamıyorum. yani anlıyorum hızlı yazarım falan kısayollar sorun yok ama world excel gibi programları iyi kullanamıyorum. bunların eğitimini alacaz dimi? işe başlar başlamaz al bunları yap demezler dimi

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

@gambyad,
    Temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim göreceksiniz. Rahat ol okula atanır isen world excell ile fazla işin olmaz DYS kap yeter tüm iş ve işlemler DYS de şuan.

Üye
    gambyad Avatarı

Son Giriş
    14.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    9

@officer

Şimdi dys nedir diyecem ayip olacak ��
    Peki kazanirsam önüme secenekler konacak dimi ilkokul ortaokul lise veya meb müdürlügü. Nerede calismak istersin diyecekler. Nereyi seceyim hangisi rahat olur sizce?

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

@gambyad,
    Onlar demez ise de sen sor nerede görev verilecek diye, yada fikrini belirt evime yakın şu lise,ortaokul veya ilkokulu istiyorum de

Üye
    sedotti Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adıyaman
    Alınan Beğeniler
    17
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    izmir meb vhki olarak atandım ve halihazirda memur olan arkadaşlar varsa yardimci olabilirmi acaba 2019 maaslari ne olacak bekar yeni memurun

Sayfa 1 / 2 12 SonSon