@Umutgs
sana hiç bir şey olmaz kardeşim sen o firmadan emekli bile olursun hiç korkma tınlama hiçbirini![]()
@Umutgs
sana hiç bir şey olmaz kardeşim sen o firmadan emekli bile olursun hiç korkma tınlama hiçbirini![]()
Çalıştığım iş yerinde müdür seni boğarım dedi bu mobinge giriyorum mu acaba
@Umutgs, müdürün hikayesini bilirmisin boğarım demesine aldırma bizdede Bi lavuk vardı çeşitli şekillerde tehdit ederdi çalışanları hatta hiç unutmam Bi arkadaşa telefonda senin canını yakacağım sana acı çektireceğim dedi birine NATO mermer kafa dedi, birine senin akıl sağlığından şüpheliyim dedi uzar gider sall sen iş olacağına gider, mobing işine girme o sıkıntı yaya kalırsın
@Eserin79
Şikayet etme hakkım var mı peki
Calışıtığım İş yerinde mobing uygulanıyor ne yapmam gerekiyor
Calışıtığım iş yerinde işletme müdürü mobing uygulanıyor nereye şikayet etmem gerekiyor
Haftalık izinlimi kullanmak istiyorum vermiyor iş yeri en son Pazartesi günü kullandım ne yapmam gerekiyor lütfen bilgi verin
Bir yere şikayet etmeyeceksin. Gidip dava açacaksın... Çalıştığın işyerinin İnsan Kaynakları varsa oraya şikayet edebilirsin.
Ancak sürekli aynı konuda şikayet ediyorsun. Yanılmıyorsam işe gireli daha 1 ay falan oldu. 2 ay dolmadan "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" diyebilirler. Ona göre.
[QUOTE=MeTePe;2123029]Bir yere şikayet etmeyeceksin. Gidip dava açacaksın... Çalıştığın işyerinin İnsan Kaynakları varsa oraya şikayet edebilirsin.
Ancak sürekli aynı konuda şikayet ediyorsun. Yanılmıyorsam işe gireli daha 1 ay falan oldu. 2 ay dolmadan "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" diyebilirler. Ona göre
Alo 170 arasam yardımcı olurlar mı acaba
Arkadaşım, her 6 işgünü için işveren 1 gün izin vermek zorundadır. Ancak bunu işsözleşmesine göre haftasonu kullandırmak zorunda değildir. Haftasonu çalıştırıyorsa hafta içi de izin verebilir. İzin vermiyorsa fazla mesai ödemesi yapması gerekir.
Hem hafta sonu çalıştırıyor, hem izin vermiyor, hem de fazla mesai ödemiyorsa Çalışma Bakanlığına veya CİMER'e şikayet edebilirsin.
@Umutgs
ne biçim insan bu gelde boğ de..ne şerefsiz haysiyetsiz insanlar var..mobbing e girer ama ispat önemli nasıl ispatlayacaksın
@KORKMAZ4423
Devamlı olarak böyle ispatrsam ne gibi seyler olur bilgi verirseniz sevinirim
mobbing davasını kazanırsın maddi ve manevi tazminat alırsın
Ispatı çok zor fazla Bi çalışma süren de yok orada