inşallah,beklemedeyim ve eminim benim gibi sorun yaşayan psikiyatri hastaları kesin vardır.
inşallah,beklemedeyim ve eminim benim gibi sorun yaşayan psikiyatri hastaları kesin vardır.
ogm de 5 yıl şartı normal personele imzalatıyorlar(bu 5 yıl şartı iptal edildi diye bir söylendi te var bilmiyorum) engelli memura böyle bir şey söz konusu değil şart yok imzalamadık ogm de aday memurum
merhaba arkadaşlar.bu konularda hiç bilgim yoktu.bir ka ay sonra bir yılım dolacak.biraz araştırdım karmaşık ve uzun bir süreç gibi göründü.
tecrübeli arkadaşlara bri iki sorum olacaktı.cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
bu sınavlar yılın belli bir zamanında mı yapılıyor?temel ve hazırlayıcı eğitimier ile staj kurumların kendi içinde çalıştığın yerde mi yapılıyor yoksa devletin belirlediği yerlerde mi?
ben başka bir şehre atandım ve o şehre gidip işe başladım.işe başladıktan hemen sonra tayin için dilekçe verdim ve 1 yıl geçici görev ile istanbula döndüm..geçici görevde 1 yılım dolduktan sonra dilekçe yazıp o süreyi 1 yıl daha uzatıp yine istanbulda kalsak bu süreç geçici görev ile bulunduğum yerde gerekleşir mi?yoksa ilk olarak atandığım halen daha kadromun bulunduğu il de mi yapılır?
Benim çalıştığım Bakanlıkta (Çevre ve Şehircilik) başka illerde olmuştu. Hazırlayıcı eğitim Çorum'da iki ay sonra tamamlayıcı eğitim Antalya'daydı. Ama bazı kurumlar kendi şehirlerinde yapıyor yanlış bilmiyorsam. Bakanlık belli donemler belirliyor. Sayı çoksa da iki gruba ayırıyor. Siz de siraniza göre gidiyorsunuz.