TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Citos Avatarı

Son Giriş
    17.01-2021
    Saat
    16:14
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaslar engelliler engel durumu oldugundan en gec 2 ay icerisinde tayin istiyebiliyorlarmis dogru mu

Üye
    Zamanın Ötesinde Avatarı

Son Giriş
    23.07-2019
    Saat
    13:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    113
    Verilen Beğeniler
    74

1 defaya mahsus olarak istediğin şehire tayin isteyebiliyorsunuz ilk defa atandıysanız.. Bunu sadece MEB Yapıyor.. Diğer kurumlar yapmıyor..

Üye
    kirli-gugu Avatarı

Gerçek Adı
    GÖKHAN
    Son Giriş
    26.05-2023
    Saat
    18:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    18
    Verilen Beğeniler
    49

@Zamanın Ötesinde

Yanlış bilgi veriyorsunuz. 2016'nın ilk atamasında Diyanete atanan bir arkadaşı işe başlamadan aradılar ve (ikamet ettiğiniz yerde mi yoksa yerleştiğiniz yerde mi çalışmak istersiniz) soruldu. Bu durum sadece MEB de olan bir durum değildir. Forumda MEB de çalışanşlar ağırlıklı olduğundan diğer üyelerde sadece MEB 'e özel olduğunu düşünmekte.

Lütfen diğer üye arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim

Tüm Kamu kurumlarında EKPSS ile yerleşmiş adayların bir kereye mahsus talepleri doğrultusunda ikamet ettiği yerde çalışma hakkı saklı bulunmaktadır.

Üye
    Smilemisty Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    133
    Verilen Beğeniler
    5

Dpb'nin engelli birimini arayarak aynı soruyu sordum. Aldığım cevap; kurumların personel açığına bağlı. Tayin yapma gibi bi zorunlukları yok, böyle bi kanunda yok dedi. Meb bunu yapıyo ama dedim. Meb Bakanlığının verdiği bi karar bu dedi
    Benim anlamadığım, Yargıtay'ın engelliye sunduğu tayin hakkını, kurumlar neden vermez ki? Bütün bakanlıklar kanunlara yargıya göre yönetmelik hazırlamak zorundalar.

Üye
    Zamanın Ötesinde Avatarı

Son Giriş
    23.07-2019
    Saat
    13:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    113
    Verilen Beğeniler
    74

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @kirli-gugu Smilemisty arkadaşımızın yazdığı yorumu okuyun.. MEB bunu sürekli yaparken diğer kurumlar kadro boşluğuna bakıyor.. Fakat MEB boş kadro olup olmamasına bakmadan direkt kabul ediyor tayin dilekçesini.. Yanlış bilgi vermiyorum MEB in bunu sürekli yaptığından bahsediyorum..