TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    goddar Avatarı

Son Giriş
    02.05-2023
    Saat
    16:19
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selamlar.Ben 2012 yılında Devlet Memuru oldum.Tabi bu aşamada yetkili Hastanelerden sağlamdır diye sağlık raporu aldım.Rahatsızlıklarımdan dolayı (Uyku Apnesi,Kekemelik,Hiperlipidemi,Obezite Cerrahisi vb )şu anda Engelli Raporu alırsam Memuriyetimi etkilermi diye merak ediyorum.Yada bu raporu alıp işyerime göstermesem olurmu..Bulunduğum kurumun beni zorla emekliye sevk etmek gibi bir durumu yoktur umarım..Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

Üye
    serdaruz Avatarı

Gerçek Adı
    serdar uz
    Son Giriş
    14.09-2019
    Saat
    16:24
    Yaşadığı Yer
    Bilecik
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

Emeklilik işinizi engellemiyorsa siz istemedikçe 65 yaşınıza kimse sizi zorla emekli edemez bu bir ikinci vergi indirimi alırsınız maaşınız 40 lira en az artacaktır sonra başka bir sürü avantajınız var polis doktor mühendis gibi benzeri işlerde çalışıyorsanız emekli ederler ama onun dışındaki grupta iseniz rahatsınız demektiir

Üye
    yciv Avatarı

Gerçek Adı
    Yılmaz
    Son Giriş
    16.10-2020
    Saat
    23:50
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    18
    Verilen Beğeniler
    14

@goddar
    Geçmiş olsun. 2012 de başlamışsınız göreve. Sizi resen emekli edebilmeleri için %60 üzeri engel oranınız, 1800 iş gününü ve 10 yılı doldurmanız yada belirli (kas, kanser vb) hastalıklardan dolayı iş gücünüzü kaybetmeniz gerekmektedir. Sizin belirttiğiniz hastalıklardan kaç oranınında engeliniz olur bilemiyorum ama tek hastalıktan değilde çok hastalıktan dolayı olacağı için görev yaptığınız kurumunuz 10 yılı doldurduğunuzda da (hastalıklarınız ilerlemezse) sizi emeklilik işlemleri üzere sevk edemeyecektir (zihinsel gibi belirli hastalıklar hariç).

Üye
    goddar Avatarı

Son Giriş
    02.05-2023
    Saat
    16:19
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Teşekkür ederim Serdar bey.