TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 18 1234511 ... SonSon
Toplam 265 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    TeK50 Avatarı

Gerçek Adı
    Büşra
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    14:35
    Yaşadığı Yer
    Isparta
    Alınan Beğeniler
    19
    Verilen Beğeniler
    8

Zaten Değerlendirdiniz! 6
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Şehit yakınları, Gaziler ve terör mağdurları için, bir defaya mahsus mezun olduğu bölümle alakalı kadroya geçiş hakkı verildi. Engelliler için de böyle bir hakkın sağlanması için bu isteğin dillendirilmesi gerekiyor. Bunu Engelli Milletvekilleri, Partilerin İletişim ve Koordinasyon birimleri, Bimer aracılığıyla Devlet Personel Başkanlığı, Cimer üzerinde yada direk önerge verebilecek mantıklı isimlere ulaştırmamız gerekiyor. İster kendi cümlelerinizle bunu ifade edin isterseniz benim hazırladığım kısa öz bir metni onlara ulaştırarak bu hakkın kazanılmasında sizler de bir şeyler yapın.

Bu hak sağlanırsa ne olacak ?

Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışan bir AÖF İşletme Mezunu birisi Teknik Hizmetler Sınıfında Ekonomist kadrosuna geçebilecek.
    Genel İdari Hizmetler Sınıfında bulunan bir Sosyoloji Mezunu Sosyolog olabilecek.
    Yardımcı Hizmetlerde bulunan bir Önlisans Mezunu (Teknik unvan alabilecek bir Bölüm ) Teknik Hizmetler Sınıfında Tekniker olabilecek.
    Bu unvanların maaşlarını ve özlük haklarını yazmama gerek yok. Az çok bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum.

Sayın Yetkili (Milletvekilim, Vekilim, Başkanım)

Engellilerin topluma adaptasyonuna destek vermek amacıyla uygulanan politikalar sayesinde; Engelli Memur sayısı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmıştır. Devletimiz Engelli olarak aldığı personelin, çalışma hayatına yönelik kolaylaştırıcı tedbirler de almaktadır. Erken emeklilik, bir defaya mahsus tayin hakkı, zor koşullarda idari izinler, mesai saati düzenlemeleri gibi birçok düzenleme mevcut. Engelli personelde Devletimizin engellilere sağlamış olduğu bu imkanlara karşılık özverili ve kaliteli hizmet vermek amacıyla öğrenimlerini yükseltmekte ya da halihazırda eğitimini aldığı mesleği unvanına sahip olmasa da icra etmek istemektedir.

Bu kapsamda hali hazırda; terör mağdurlarına, Şehit yakınlarına ve Gazilere tanınan bir defaya mahsus eğitim aldığı unvana sınavsız geçiş hakkının bizlere de tanınması hususunda bilgi ve gereğini arz ederim.

Üye
    Zamanın Ötesinde Avatarı

Son Giriş
    23.07-2019
    Saat
    13:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    113
    Verilen Beğeniler
    74

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Eğitim Bir-Sen Sendikasının ( Türkiyenin en büyük 2.ci Sendikası) engellilerin sınavsız memur kadrosuna geçmesi için bir çalışması var.. Ağustos ayında memurlara verilecek yeni zam oranlarıyla birlikte, Eğitim Bir-Sen engellilerin sınavsız geçiş hakkı için hazırladığı taslağı hükümete sunacak.. hadi hayırlısı

Bu Konuya Dair Haber Burda: Eğitim - Bir - Sen MEB'den, 'hizmetli engelliler' için memuriyet kadrosu istedi

Buda Eğitim Bir-Sen'in İnsan kaynakları müdürlüğüne gönderdiği Talep yazısı:

Üye
    TeK50 Avatarı

Gerçek Adı
    Büşra
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Isparta
    Alınan Beğeniler
    19
    Verilen Beğeniler
    8

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Eğitim BİR-Sen'in bu çalışması yardımcı hizmetlerden memur kadrosuna geçiş ile alakalı bir çalışma. Benim bahsettiğim ise mezun olunan bölümle alakalı kadroya geçiş hakkı. Örneğin ben mühendisim ama ünvan değişikliği sınavı açılmadığı için memur olarak görev yapıyorum. Benim gibi bu mağduriyeti yaşayan birçok engelli var. Şehit yakını, gazi ve terör mağdurlarına tanınan mezun olduğu bölümle alakalı kadroya geçiş hakkı bize de tanınmalı.

Üye
    TeK50 Avatarı

Gerçek Adı
    Büşra
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Isparta
    Alınan Beğeniler
    19
    Verilen Beğeniler
    8

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Şehit yakınları, gaziler ve terör mağdurları için tanınan hak ile ilgili haber : http://www.memurlar.net/haber/634140/sehit-yakinlari-mezuniyetine-uygun-kadroya-atanacak.html
    Engelliler için de bu hakkın sağlanması gerekiyor ki her engelli kendi unvan/kadrosunda görev yapabilsin.

Üye
    emir79 Avatarı

Son Giriş
    31.10-2021
    Saat
    21:50
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    191

İyi aksamlar, bu konuyu bağlı olduğum sendikaya talep olarak ileteceğim, bence bu konu dinlendirilmeden güncel tutulmalı.

Üye
    emir79 Avatarı

Son Giriş
    31.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    191

çalıştığım kurum üniversite 2004 yılında atandım, işletme mezunuyum gih bilgisayar işletmeniyim, bu eğitim seviyesinde bir memur görevde yükselme sınavı olsun veya olmasın atanabileceği münhal kadro ne olabilir, benim aklıma gelen programcı veya çözümleyici başka fikri olan varmı?

Üye
    mssql Avatarı

Son Giriş
    08.09-2021
    Saat
    08:48
    Yaşadığı Yer
    -
    Alınan Beğeniler
    39
    Verilen Beğeniler
    6

Ekonomist kadrosu, Uzman Yardımcısı gibi kadrolara atanabilirsiniz.

Üye
    lakoste Avatarı

Gerçek Adı
    TOLGA..
    Son Giriş
    03.02-2021
    Saat
    00:44
    Yaşadığı Yer
    ANADOLUM
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    7

ewett bu konu güncel tutulmalı inşallah sınavsız geçiş hakkı bir an önce doğar..

Üye
    emir79 Avatarı

Son Giriş
    31.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    191

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: mssql Mesajı Gör
    Ekonomist kadrosu, Uzman Yardımcısı gibi kadrolara atanabilirsiniz.
    Teşekkürler.. bu hak elde edilse bile bu haktan yararlandırmak yine idarenin yönetimin elinde, diyelim kurumda 1 ekonomist olarak bir boş kadro var, bu kadro için görevde yükselme sınavı da açılmıyor. Bu durumda bizim bu kadroya talebimiz doğrultusunda atanmamıza mani bir durum veya bir yaptırım söz konusu olacakmı?
    Konu emir79 tarafından değiştirilmiştir (22.05-2017 Saat 11:04 ). Gerekçe: istek

Üye
    toprak1453 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    1

Ben İlahiyat Önlisans Mezunuyum ama çalıştığım kurumda teknisyenim. Nereye, hangi kadroya atanabilirim?

Üye
    Yusuf islam Avatarı

Gerçek Adı
    Yusuf İslam
    Son Giriş
    16.01-2020
    Saat
    23:54
    Yaşadığı Yer
    Van
    Alınan Beğeniler
    104
    Verilen Beğeniler
    171
    Blog Mesajları
    11

herkes bimere yazsın

Üye
    lakoste Avatarı

Gerçek Adı
    TOLGA..
    Son Giriş
    03.02-2021
    Saat
    00:44
    Yaşadığı Yer
    ANADOLUM
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    7

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Yusuf islam Mesajı Gör
    herkes bimere yazsın
    tam olarak ne diyelim yusuf.

Üye
    Yusuf islam Avatarı

Gerçek Adı
    Yusuf İslam
    Son Giriş
    16.01-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Van
    Alınan Beğeniler
    104
    Verilen Beğeniler
    171
    Blog Mesajları
    11

Sayın Yetkili (Milletvekilim, Vekilim, Başkanım)

Engellilerin topluma adaptasyonuna destek vermek amacıyla uygulanan politikalar sayesinde; Engelli Memur sayısı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmıştır. Devletimiz Engelli olarak aldığı personelin, çalışma hayatına yönelik kolaylaştırıcı tedbirler de almaktadır. Erken emeklilik, bir defaya mahsus tayin hakkı, zor koşullarda idari izinler, mesai saati düzenlemeleri gibi birçok düzenleme mevcut. Engelli personelde Devletimizin engellilere sağlamış olduğu bu imkanlara karşılık özverili ve kaliteli hizmet vermek amacıyla öğrenimlerini yükseltmekte ya da halihazırda eğitimini aldığı mesleği unvanına sahip olmasa da icra etmek istemektedir.

Bu kapsamda hali hazırda; terör mağdurlarına, Şehit yakınlarına ve Gazilere tanınan bir defaya mahsus eğitim aldığı unvana sınavsız geçiş hakkının bizlere de tanınması hususunda bilgi ve gereğini arz ederim. bunu diyin yeterlidir eklemek istediğinizi eklersiniz

Üye
    msait19 Avatarı

Son Giriş
    31.05-2023
    Saat
    15:41
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    96
    Verilen Beğeniler
    164

bimere yazıyorum inşaAllah... hayırlı olsun

Üye
    Yusuf islam Avatarı

Gerçek Adı
    Yusuf İslam
    Son Giriş
    16.01-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Van
    Alınan Beğeniler
    104
    Verilen Beğeniler
    171
    Blog Mesajları
    11

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    yazın herkes yazsın bence bu konu çok önemli

Sayfa 1 / 18 1234511 ... SonSon

Başlığın Etiketleri