TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 3456789101117 ... SonSon
Toplam 265 mesajın 91-105 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    gül rengi Avatarı

Gerçek Adı
    sakine
    Son Giriş
    20.07-2023
    Saat
    10:13
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    14
    Verilen Beğeniler
    40

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Konuyla ilgili bımere yazı yazmıştık fakat olumlu cevap alamadık hiç umutlanmayın derım 😐

Üye
    bertan Avatarı

Son Giriş
    26.01-2021
    Saat
    14:22
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    22

Ben bimere yazdim gelen cevap bu konuyla alakali resmi kurumlar tarafindan bir calisma yoktur oldu.cimerede yazdim cevap hala gelmedi twitterde bir cok milletvekiline yazdim somut bir gelisme olmadi .topluca hareket etmek gerek arkadaslarin dedigi gibi

Üye
    toprak1453 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Ben de engelliyim ama şehit yakiniyla yurt çocuklarıyla kendinizi aynı konumda göremezsiniz. Bazen çok saçma sapan konuşuyorsunuz. "Onlara veriliyorsa bize verilsin" bu kadar bencil cahilce cümle olur mu kardeşim. O şehit yakını en sevdigini toprağa veiyor ve yurt çocuğu ya anasız, ya babasız yetim ve öksüz yetişiyor. En sevdiklerini mezara koyanla sen bir misin yaa? Bazen cildirtiyorsunuz sozlerinizle. Hizmetli çalıştırılmaman konusunda haklı olabilirsin ama onlarla kendini kıyaslayamazsin. Böyle yaparsan tabi millet engelliden nefret eder, istenmezsin gittiğin yerde, hor görülürsun. İyi ki engelliyiz be, böyle kıyas yapacaksan hizmetli kal bence. Sen yarın memur olunca bu sefer sınavsız şef de olmak istersin. Şef olunca da "kanun cikarsinlar bizi müdür yapsınlar, onlar müdür oluyorsa biz niye olamıyoruz" dersin. Deriz, böyle saçma sapan insanlar var. Bu yazı da böyle dursun.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    08:13
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

Arkadaşım sende bilmem ne kal o zaman çünkü senin gibiler engellilere ölümcül hastalığı gösterip sıtmaya razı etmeye çalışan zihniyetin mikrofonu

Buradaki hiç bir arkadaşım onlara verilmesin demiyor veriliyorsa ENGELLİYEDE verilmelidir

Üye
    toprak1453 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    1

@sneyper

Ya kardeşim sen onlarla kendini kıyaslayamazsın. Git başkalarıyla kıyasla. Buna hakkın yok. Bu kafayla gidip yukarıdan hak talep edersen avucunu yalarsın. Dene ve gör. Git hakkın olduğuna inandığın şeyi iste ama isterken "onlara verdiniz bize de verin" diyemezsin. Memur olup masa başında oturarak maas almak hak değil lütuftur. İş istedin devlet verdi. Devlet seni memur yapmak zorunda değil. Senin nereden böyle bir hakkın oluyor anlatsana, bizi ikna etsene?

İş iştedin sınava girdin ve yerleştirildin. Ha, bunun senin hakkın olduğuna inanıyorsan git iste ama şehid ve yetimleri göstererek böyle bir şey talep edemezsin. Çünkü senin onlarla zerrece alakan yok. Ben de raporlu bir engelliyim ve bir şey isterken bu hakkım mı yoksa bir lütuf mu diye bin kere düşünür ona göre talep ederim. 20 yıllık kamu hizmetim var ve usul nedir iyi bilirim. Bu kafayla hiç bir şeyi elde edemezsiniz.

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

@toprak1453 sana cevap vermek bile istemiyorum engelliler bir şey talep ettikçe senin troller çıkıyor piyasaya algı operasyonu yapıyor aynen devam edin ama ben size bir şey demiyorum

Üye
    toprak1453 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    1

Diyemezsin zaten. Hakikat pislikle ortulmez. Sen hedefine gitmeyen ok gibisin. Bana cevap verebilecek donanımın hiç yok. Sizin gibi boş adamlar yüzünden zaten bu engelliler kazanimsiz. Cahil cevap veremeyince hakaret edermiş.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

söylememem terbiyemdendir dostum zorlama yapma benim donanımım senden çok fazladır hiç meraklanma ok

Üye
    bertan Avatarı

Son Giriş
    26.01-2021
    Saat
    14:22
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    22

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Engellinin düşmanı engellidir bu forumda bunu öğrendim ben

Üye
    pasini Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    45
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar şunu anlıyalım bu ülke hepımızın canımızıda bu ugurda verırız.can verenlerede saygımız sonsuz .kıyaslama derken şunu açıklayalım.ilkokul mezunu olup hızmetlı olup ama görevlendırme şoför çalışanlar gih sınıfına alındı.şehit yakını olup ilkokul mezunu bıle olsa çalışanlar şoför olanlar gih e alındı .lise mezunu olan şehıt yakınları alındı.itfaiye erlerı geçen yıl gıh kadrosuna alındı.devlette diploma geçer .bız gazıye gelsın temızlık yaptırsınlar demıyoruz .ama şehıt yakını şehıdın kendısı deyıl yakını tahsılıne göre görev yapabılır .sonuçta sınavsız devlete yerleşmiş bır hak kazanmış.oluyor.yurt çocugu saglıklıysa hızmetlı olabilir .ama engellı adı üstünde hasta bırıne nasıl bu kadro verırlır mecbur kalıyoruz yazıp atanıyoruz .madem sınavsız bunca kişye bu hakkı verıyorlar bızede versınler dıyoruz.çokmu ıstıyrouz .bızde bu ülkenın insanıyız .ve vatanımızı seven ınsanlarız .bundan emın olun.ayrıca bu engellılerı anlamış deyılım bırbırıne haın böyle bır grup yoktur.atanamayan atanana saldıyor.atanan bır adım yurumuş memur yada şef olmuşsa hızmetlıye saldıyor .yazın .vazgeçın bu huylardan bırlık olun .bu işler çözülsün.

Üye
    adamo Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:51
    Yaşadığı Yer
    HERyerKARANLIK MAKBER mi YaRAB
    Alınan Beğeniler
    39
    Verilen Beğeniler
    95
    Blog Mesajları
    2

En goğal ve en helal hakkım olan iş'in bile lütuf olarak gösterilmesi çok tuhaf! Ben malül derecesinde işe başladım; müdür fırçalar, o zamanlar fetöcü olan müd. yard. doğru dürüst görev vermez, yanına gönderildiğim memurlar kovmaktan ağır laflar eder; hizmetliler bile ucundan tuttuğum işle alay eder... Üstelik Ruhsal veya Duygusal engelli grubundan bana yaparlar bunu; arkadaş donanım dersen, üniversite sınavında Türkiye genelinde 2725. oldum milyonlar içinden; özel sektörün çoğu iş vermez bize kendi dangalaklıkları yüzünden; o zaman ötenazi isteyelim; parasız yaşanmaz değil mi? Lütufmuş, adam yerine koymuşlarmış, İNSANIZ İNSAN var mı ötesi!!!!!!!!!!!!!!

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    @adaom değerli arkadaşlarım bize memurluğu istemeyin hizmetli kalın diyorlar, öylemi yapalım dersiniz (sınavsız taşerondan kadroya geçenler işçi kadrosu dahil olsa süslenip püslenip masa başı çalışıyor ve birilerinin mikrofonu aday olmaya çalışan yalakalar kalkmış millete akıl veriyor sen hizmetli kal bunu söyleyen küstah birde engelli olduğunu söylüyor) buradan defalarca yine yazacağız şunu kafalarına iyice soksunlar ENGELLİDEN HİZMETLİ OLMAZ bütün iyi kişilere saygılar @bertan @BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM @pasini @adaom

Üye
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    28.09-2023
    Saat
    20:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.276
    Verilen Beğeniler
    761

Dostlar,

Biraz sakinleşebilir misiniz? Düşüncelerimizi paylaşmak başka tahkir edip hakaret başka...

Üye
    sneyper Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    10.06-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    339

@hozgul beyefendi biz sakiniz adam sanki babasının malını dağıtıyor, hakarete varan söylemler hoş olmayan bir görüş

Üye
    pasini Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    45
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Kimse kıskançlık yapmiycak elini herkes tasin altina sokacak bimere cimere engelliden hizmetli olmuycagini yazacak ve engelliler gününde bir haber cikar umarız.atanan atanamayan herkes yazsin.yazarsa yarin ekpsde hizmetli kadrosu yerine memur kadrosu acilir bu gun atanamayan yarin memur olarak atanir...her engelli bu konuda yazsin .memur olan olmayan herkes.

Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 3456789101117 ... SonSon

Başlığın Etiketleri