keşke olsa çok guzel olur
en az 2 yıl hizmet süresi olmalı diye biliyorum inş.olur
Arkadaşlar Bimer'den cevap geldi. sizlerle paylaşıyorum.
Engelli bireylerin istihdam noktasındaki haklarının iyileştirilmesi gerek nitel gerekse de nicel olarak istihdam olanaklarının arttırılması hakkındaki görüşleriniz Bakanlık politika yapıcılarına iletilecektir.
Bilgilerinize rica ederim. ...
herkez yazsın aile bakanlığınada yazalım arkadaşlar
@ulubey
İnşaallah sonuç bulur.
Arkadaşlar Twitter Twitter Twitter bu işin en cok ses getirecek bakan ve milletvekilerinin okuyabileceği platform Twitter. Hesap açın gerekli Bakanları ekleyip yazın. Hergün bıkmadan usanmadan
haberlere de yazın . en çok fox okuyor bide sabah haberlerinde mümkün olduğunca yazın
Konuyu Konya Sağlık-sen engelli komisyonu yetkililerine ilettim ve şöyle bir cevap aldım:
Bahsettiğiniz ve haklı olduğunuz konuda, engelli memurların mağduriyetinin giderilmesi noktasında; 21 Ekim 2016 günü DPB'nin düzenlediği çalıştayda ilgili bakan ve STK'ların katılımıyla alınan kararlar arasında; engelli memurların en son bitirdiği öğrenime uygun pozisyona resen yani sınavsız atanmasının yapılması kararı da var. Yasa değişikliği ve yönetmelik çalışmaları devam etmekte olup, engelli kamu çalışanları hakkında en az 6 maddelik kapsamlı bir değişiklik söz konusudur.
@TeK50 Eğer doğruysa çok yakında belli olur gibime geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kamu yönetimi bölümü için kadro ne olurki.
Bimerden gelen cevap:
Engelli bireylerin istihdam noktasındaki haklarının iyileştirilmesi gerek nitel gerekse de nicel olarak istihdam olanaklarının arttırılması hakkındaki görüşleriniz Bakanlık politika yapıcılarına iletilecektir.
Bilgilerinize rica ederim. ...
Başbakanlık İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz mesajınız değerlendirilmiş ve bilgi edinilmiştir.
Belirtilmiş olan konularla ilgili sorunların çözümüne ilişkin görüş ve önerileriniz ile duyarlı yaklaşımınız için teşekkür eder, esenlikler dileriz.
baştan savma bir cevap
selamünaleyküm arkadaşlar engellilere unvan değikliğini unuttular herhalde ne kadar zaman geçti.hiç bir haber yok şehit gazi yakınlarına verdikleri hakları vermiyorlar engellilere kendi mesleğimizi yapmak hakkımız değilmi. çalışıken derece kademe ilerlemesindede haksızlık var.halen çözülmedi.bilgisi olan varsa yazsın unutuldu bu konu.