Ben Asker Gazisiyim. 2015 yılından bu yana her 6 ayda bir kuruma teknik kadroya geçmek için dilekçe veriyorum. Son iki dilekçeme cevapta verilmedi. İşe ilk giriş diplomamın bile Teknisyen diploması olmasına rağmen verilmedi ve hâlâ beklemedeyiz.
Ben Asker Gazisiyim. 2015 yılından bu yana her 6 ayda bir kuruma teknik kadroya geçmek için dilekçe veriyorum. Son iki dilekçeme cevapta verilmedi. İşe ilk giriş diplomamın bile Teknisyen diploması olmasına rağmen verilmedi ve hâlâ beklemedeyiz.
evet idarenin inisiyatifin de, dilekçeye cevap vermemeleri de ilginç münhal kadrosu yoksa ki dilekçeye böyle bir mazeret cevapları da yok, peşini bırakmamak gerekiyor.
@emir79 Bimer'e yazdım. Bimer Kurumuma yazmış kurumum da bana boş kadro olmadığından 2016 yılında iptal ihdas yoluyla kadro temin edildiğinde alınabilecektir yazmışlar. 01/02/2016 yazının tarihi 23/05/2017 ilerleyen bir durum söz konusu değil.
60 gün içinde cevap verilmezse zımmen reddedilmiş oluyor.
@mssql En son 14/03/2017 tarihinde dilekçe verdim 70 gün geçtiğine göre reddedilmiştir. 01/06/2017 tarihinde tekrar dilekçe verecektim. 2 ayda bir yazayım o zaman?
herkez yazsın
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz
başvurunuz 1700734072 sayısı ile alınmıştır.
Bende yazdım arkadaşlar. Üşenmeyin mutlaka yazın. En azından bir talebimiz olduğunu anlasınlar.
@TahaAY
peşini bırakmayın, görevde yükselmeyle hepimizin şansı var ama kurumlar ne kadro açıyor ne görevde yükselme bence bir defaya mahsus bu hakkı alırsak şuan olmasa da ileri ki zamanlarda faydası olacaktır. BİMER e muhakkak yazın arkadaşlar 2 dakikanızı bile almaz.
Konu emir79 tarafından değiştirilmiştir (24.05-2017 Saat 11:08 ). Gerekçe: eksik
@emir79 Bimer'e kurumumuzda ki arkadaşlarla beraber yaklaşık 7 kişi yazdık. Bimer kuruma yazıyor. kurumda cevap olarak boş kadro yok diyor. Kurumda boş kadro olup olmadığını biz nereden öğreniriz veyahut teknisyen, tekniker, mühendis olarak kadro sayısına nereden bakabiliriz?
@TahaAY
Çalıştığınız kurumda personel dairesi başkanlığında hiç tanıdık arkadaş falan yok mu bazı işler böyle yürür, her şey prosedürün de olacak diye bir kural yok en azından benim kurumumda böyle....
@tılafsınlı
hayırlısı olsun ben bağlı bulunduğum sendika aracılığıyla merkez sendikanın gündemine aldırtmak için şubeye talep ettim. BİMER e de yazalım arkadaşlar malum hükümetle sendikalar ağustos ayında toplu sözleşme masasına oturacak insaallah orda hükümete orda talep edilmesi umuduyla http://www.ebs.org.tr/ebs/talep.php bu linke talep gönderebilirsiniz ne kadar çok sesimiz çıkarsa iyidir.
@emir79 Bimer'e de yazayım. Gazi olarak değil tabi %60 Engelim var oradan yazayım.
Bimer' e dilekçe yazdım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.