TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    kkucuk71 Avatarı

Son Giriş
    24.10-2017
    Saat
    00:07
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ben özel silahlı güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım 01.03.2017 tarihinde engelli raporu aldım hastane bu raporu daha sonra maliyeye göndemiş maliyede bu yazıyı iş yerine gönderecek bu yazı iş yerine giderse firmanın beni çalıştırmama gibi bir durumu olurmu yani bundan sonra prosedür ne olur kimlik kartım iptalmi olacak.rapor içeriği uyku apnesi ve hafif işitme kaybı rapor oranı %49 ben yinede çalışmak istiyorum çünkü ıhtiyacım var bu konuda yardımcı olur ve bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

Üye
    izmirdeki Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    12.08-2020
    Saat
    21:38
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    66

kardeşim mağlesef büyük ihtimal işten atılırsın .çünkü devlet hastanesinden alıyon ve işyerine gidecek bir evrak var ortada.iş veren engelli bir kişiyi güvenlik te tutma ve çalıştırma gibi birşeyi rsiki göze alamaz.mağlesef bende aynı durumdan dolayı kimlik kartım yenilenmedi.iyi emekli oldum.tabii emekli olurken güvenlikte çalışmıyordum.keşki güvenliği bırakıp başka bir iş bulduktan sonra vergi indirimine başvursaydın...

hem sen silahlı çalışıyon bende silah ta yoktu )))

Üye
    huvementa Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    47

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bende üniversite hastanesınden rapor almıştım geçen sene.1 yıl süreli idi raporum ama hiç bir şekilde maliye veya vergi dairesine evrağımı yollamadılar.bildiğim kadarıyla sen hastaneden raporunu alıp maliyeye başvurmadığın surece hastaneye kendi başına gittiğinden bir işlem yapmıyorlar diye biliyorum.