@geleceknesil21 çalıştığın okul ikili eğitim veriyor mu ?
@geleceknesil21 çalıştığın okul ikili eğitim veriyor mu ?
@geleceknesil21 okulunuz büyük ihtimalle 2 öğretim veriyor ( Sabahcı - Öğlenci ) şeklinde, asaletiniz onaylanana kadar amir ne derse o yani benim hakkım 17:00'de çıkmak dersiniz sonra amir size sıkıntı yaratabilir Allah kolaylık versin mesela ben hem okuyup hem çalışıyorum amirlerim memurlarım bana yardımcı oluyorlar bazen çok erken çıkıyorum ( Tabi üstüme düşen bütün görevleri erkenden bitirdiğimde ) diyeceğim Allah kolaylık versin zamanla alışırsınız
8:30 başlangıç 5:30 bitiş
Sabah 8:30 aksam 17:00 oglen bi saat yemek arasi
Sabah 8'de işte oluyorum. 16.00 falan çıkıyom. Rehabilitasyon merkezine gidiyorum. İzin için kağıt goturdum hafta içi iki gün (bir günü öğleden sonra izinli ) izin veriyor bana. Bilgisayar ve İngilizce kursuna da kaydolacağım. Duruma göre çıkış saatini mudurumle knşcm. Soğulsunlar iyi insanlar. Zaten bnm yaptığım bişi yok. Olsa elbette eksiksiz yaparım biiznillah. Allah kolaylık versin hepimize
Biz göreve baslayacagimiz gun toplantiya cagrildik bu toplantıda memurlukla ilgili kurallar soylendi bunlardan biri de 20 günlük izniniz var kuraliydi @msait19 senin aldığın izinde bu günlerden düşüyor mu
Düşmüyor bildiğim kadarıyla. Çünkü sağlığım söz konusu ve mudur herhangi bir yazıya imza attırmadı. Tamamen anlayış çerçevesinde diye değerlendirmek en doğru yorumdur şuan için.
Peki şu anda senin sigorta başladı mı @msait19 benim ki başlamadı da
@geleceknesil21 görev yaptıgınız okul ikili eğitim mi veriyor ?
Yukarıda da söylediğim gibi @Zamanın Ötesinde ikili eğitim var
Ben meb i aradım fazladan çalıştığınız saatler bir günü tamamlayınca izin alabilir dendi
İnşaallah hiç değilse ona izin verirler
@geleceknesil21
E devletten baktığımda sigortalı olarak görünüyorum ama maaşla ilgili bi bilgi yok. Bir de bimer'e yazı gondermiştim. Sanırım bu sonuçların açıklanmaması ile ilgiliydi gonderdiğim yazı,( daha bakmamışım neyin nesini gondermişim onlaral) cvp olarak "hayırlısıyla memur olduğunuzdan dolayı talebiniz rededilmiştir. iyi günler" diye cvp geldi bana...
meb'de engelli hizmetli kadrosunda çalışan arkadaşım var, 8-5 çalışıyor diğer herkes gibi. fakat temizlik ve diğer işler olduğundan 7.30 gibi geliyor, akşam da yarım saat falan geç çıkıyor
Ben de e devletten bakiyom ama sigorta gorunmuyo onun için sordum da sen kaydı yaptıktan sonra herhangi birşey yaptın mı @msait19
Milli Eğitimde hizmetli olarak atananlar sadece okullarımı seçebiliyor. Milli eğitim ilçe müdürleri gibi yerleri seçemiyormu ?. Atanmadığım için konuya yabancıyım . Birde hizmetli temizlik işleri yapmaz falan diyorlardı. Görüyorum ki çoğumuza genellikle bedensel engelli olmayan veya görme engelli olmayan arkadaşlara bu işler veriliyor.